реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Який банк украв гроші?

Банківське шахрайство на 4 мільйони доларів виявлено у Чернігівській області.
Прокуратура Чернігівської області порушила кримінальну справу за ч.1 ст.366 та ч.1 ст.222 КК України за фактом шахрайства з фінансовими ресурсами, вчиненого службовими особами одного із підприємств.

Слідством у справі встановлений факт безпідставної видачі одним з банків кредиту на суму понад чотири мільйони доларів США.

Для отримання цих коштів одне з хлібоприймальних підприємств області в 2007 році надало банку завідомо неправдивий звіт про результати своєї фінансової діяльності.

Насправді підприємство на момент отримання кредиту мало низьку платоспроможність і не володіло ліквідними активами для погашення кредитної заборгованості у майбутньому.

На даний час триває досудове слідство.

За інф. ГПУ та "Високого Валу".

Від редакції "Сіверщини".
Нещодавно чернігівська філія банку братів Табачників "Синтез" припинила видачу складникам депозитів. Пояснення -- якісь два кредитори їхї підвели. "Народна самооборона" проводила пікетування філії Нацбанку з вимого. притягнути недобросовісний банк до відповідальності. Як пояснив Олександр Бондарев -- організатор акції, поки що відповіді вони не отримали.






Коментарі (0)
avatar