реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Які вулиці Чернігова отримають новий асфальт?

Зимовий сезон завершується, а отже незабаром поновиться ремонт доріг міста. Начальник управління ЖКГ Ярослав Куц разом з журналістами вчора побував на тих вулицях Чернігова, де проїжджа частина потребує ремонту в першу чергу, та відповів на їх гострі запитання.

Найбільше їх - про нинішній стан вулиці Івана Мазепи. Капітальний ремонт дороги по цій вулиці розпочали минулого року, та через загальновідомі проблеми, які виникли на вітчизняній залізниці, завершити його не вдалося. Але з початком сезону роботи асфальтних заводів, тобто вже у квітні, ремонтні роботи по вулиці Мазепи поновляться: вона стане першою, яку почнуть робити.

З початку весни завершувати ремонтні роботи планують і на перехресті вулиць Проспект Миру та Козацька і Героїв Чернобиля. Як зазначив Ярослав Куц, за дослідженнями на даному перехресті окрім асфальту нічого не закладено, він покладений на землю. А тому вже у травні місяці тут розпочнуться роботи і перехрестя буде перекрите.

А ось капітальний ремонт по вулиці Шевченка був здійснений минулого року. Але на одній ділянці робота підрядника виявилася неякісною: після зими на дорозі вже з`явилося пошкодження. Тепер, як тільки середньодобова температура сягне позначки 5 градусів, підрядник ці недоліки буде виправляти своїм коштом.

На реконструкцію доріг на 2017 рік виділено 19 мільйонів гривень, проте Ярослав Куц зазначив, на розгляд депутатів 16 сесії винесено питання, щодо виділення додаткових коштів з бюджету. Протягом поточного року планують звершити капітальний ремонт доріг по вулиці Мазепи і проспект Миру. А також розпочати по вулицях Рокосовського, Преображенській, від площі до Красного мосту , від гетьмана Полуботка до Білого моста та частково вулицю Київську. Перші роботи розпочнуть проводити вже у квітні. Про це повідомила прес- служба міської ради.



Теги:Ремонт доріг, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar