реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Які будуть наслідки підприву Каховської ГЕС?

Давайте спробуємо розібратися з тим, чому росіяни підірвали дамбу і які це матиме наслідки?

1. Головна причина підриву ГЕС не воєнна, а інформаційна. Росіянам потрібно перебити тему Шебєкіно і білгородщини, де вони в патовій ситуації. Парарлельно, вони вже почали качати історію, що вони будуть підривати інші ГЕС. Підірвати інші ГЕС вони навіть теоретично не можуть, але точно будуть про це говорити і сіяти в нас паніку.

2. Окрема панічна лінія - запорізька АЕС. Проте, з того, що кажуть мені енергетики, води для охолодження Запорізької АЕС вистачить, як мінімум, на місяць. Тому поки точно панікувати не потрібно

3. Підрив ГЕС, на жаль, дещо ускладнює можливості контрнаступу на Херсонщині. Точніше, це відтягує в часі цей контрнаступ.

4. Ті хто зараз говорить, що води в Криму не буде, помиляються. Водосховища там повні і кілька місяців це питання не буде взагалі актуальним. Зрештою, Крим прожив 8 років без дніпровської води.

Вадим ДЕНИСЕНКО

Підрив Каховської ГЕС рашистами нічим не відрізняється від підриву нацистами Дніпрогесу 80 років тому.
Цей воєнний злочин створює реальну загрозу життю сотень тисяч мирних громадян . Це геноцид укранців. Це екоцид нашої багатостраждальної землі.

Затоплені населені пункти наглядно демонструють страшну правду, що рашисти не зупиняться ні перед чим.
В своїй агонії вони готові і атомні електростанції підірвати, аби приховати сліди своіх злочинів, усвідомлюючи всю ганьбу своєї неминучої поразки.

Закликаємо українську владу негайно скликати Раду безпеки ООН , поінформувати весь світ про черговий жахливий злочин рашистів, який за лекалами повторює злочини нацистів в Україні в часи Другоі Світової.
Відповідь має бути спільною. Росія має бути зупинена і покарана. Україні потрібна зброя , аби припинити це щоденне руйнування нашої багатостраждальної країни і вбивства наших людей.

Світ не повинен співчутливо спостерігати , як Україна воює до останнього українця. Досить толерувати вбивцям.
Відповідальність за підрив Казовської ГЕС несе воєнний злочинець Путін, вся його кримінальна аморальна банда, і всі росіяни. Які толерують цей режим і підтримують війну.

Тому закликаємо країни ЄС і інших наших партнерів припинити толерувати всім цим так званим російським лібералам, інтелектуалам і шукати «хороших русскіх» . Їх не існує, всі вони причетні до цементував режиму покидьків і вбивць

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:тероризм, Каховська ГЕС, широка війна, Вадим Денисенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar