реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Якась "Інгрія" проти великої Росії

Активісти клубу "Інгрія" продовжать активну участь у заходах об'єднаної опозиції, спрямованих на демонтаж путінської "вертикалі влади" та централізованої унітарної держави Російська Федерація.
Як повідомляє ingria.info, клуб буде боротися за встановлення регіональної автономії, багатопартійності, місцевого народного самоврядування, виборності та змінюваності органів влади на всіх рівнях.

Така заява була оприлюднена на офіційному сайті "Інгрії", після першого засідання оргкомітету першотравневого "Демократичного маршу - 2010" у Пієтарі (великорус. - Петербурзі).

Організаторами маршу є петербурзькі відділення партії "Яблуко", Об'єднаного громадянського фронту, рухів "Солідарність" і "Оборона", народно-демократичного союзу і соціал-демократичного союзу молоді.

На першому ж засіданні оргкомітету до маршу приєдналися рухи ТИГР, "Інгрія", а також "Молодіжне Яблуко". Учасники засідання домовилися, що марш відбудеться під гаслом "Матвієнко у відставку".

Організатори наголошують, що будуть послідовно добиватися усунення від влади губернатора Леніградської області Валентини Матвієнко, яка підтримує політику Москви.

Водночас, клуб "Інгрія" наголошує, що прийняв рішення не підписувати жодних угод про співпрацю з представниками імперських організацій, зокрема з партіями РФ незалежно від їхньої політичної орієнтації.




Теги:петербург, Сепаратизм, Демократичний марш -2010, РФ, автономія, Інгрія, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar