реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Як журналіст шукав дівчат легкої поведінки

Часто буває так, що на чоловіка нападає те, що в народі називається «кортячка»: тобі терміново хочеться отримати любовних пестощів від жінки, але ти не одружений, ні з ким не зустрічаєшся, знаходишся а іншому місті, маєш якісь фізичні вади, перелік можна продовжувати… Тож і доводиться шукати жінок, які за гроші надають послуги сексуального плану.
Де ж їх знайти в Чернігові? Думка журналіста відразу ж повернула голову до інтернету, зокрема до сайтів, де розміщуються анкети знайомств. Висуваю попередню гіпотезу: серед них точно мають бути знайомства за гроші. Заходжу на сайт, шукаю оголошення, результат – декілька десятків оголошень від надання послуг за гроші до пошуків постійного спонсора. Також дівчата та й хлопці пропонують звозити їх в теплі країни, у якості подяки «секс гарантовано». На інших сайтах, де розміщені оголошення інтимного змісту, анкет з Чернігова досить мало, і хоч їм написав проте відповіді не отримав. Таким чином: за допомогою інтернету можна знайти постійну коханку але проститутку для швидкого вгамування потягу важкувато.

Виходжу на вулицю, гуляю містом, візуально проституток виявити не можна. Сідаючи у таксі, щоб доїхати до одного з готелів міста, запитую про «веселих дівчат», він нічого не знає. Жінка-готельний реєстратор, теж вдає, що перший раз чує про можливість зняти проституток. Доводиться телефонувати друзям, так би «мовити допомога залу». Товариші – досвідчені мандрівники, що їздять по інших містах діляться досвідом.

«Для того, щоб знайти дівчат потрібно зняти номер в готелі, бажано з телефоном. І тобі відразу ж зателефонують і запропонують послуги. Звичайно, ті хто телефонують, знають хто і де поселився, де потенційний клієнт, а де ні».

Ще один варіант, придумався читаючи чернігівську пресу. Взяти автомобіль і поїхати на об’їздну траси Київ – Гомель, де стоять так звані «плечові» – проститутки, які обслуговують проїжджих водіїв. За розповідями знайомих, основне місце де гуртуються плечові це пункт пропуску через кордон «Нові Яриловичі». Тут водії вантажівок, що курсують між країнами стоячи в черзі використовують «плечових».

Виходячи з готелю, отримую потрібну визитівку, де сказано, що салон з назвою єгипетської принцеси надає послуги в тому числі й еротичного масажу. Телефоную, виявляється фірма розміщується в мікрорайоні ЗАЗ, ціна від 200 до 500 гривень, можна замовити як звичайний так і еротичний масаж, і навіть коли тебе масажує двоє дівчаток, за окрему плату можна їх кількість збільшити й до чотирьох.

- «Давно не відчував такого розслаблення, - розповів мені потому один знайомий таксист, - вони своїм тілом довели мене декілька разів до оргазму».

Таким чином, що ж довело дослідження? Пошуки проституток в Чернігові можна порівняти з пошуком коноплі. Тобто наркотики, як відомо заборонена річ, купівля та зберігання їх карається законом, але при бажанні та зв’язках знайти їх можна.

Олександр ЯСЕНЧУК
Сторінку на тему "легких дівчат", звідництва читайте в номері "Сіверщини" за минулий четвер



Теги:Олександр Ясенчук, знайомства, звідництво


Читайте також



Коментарі (0)
avatar