реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Як живеться антикорупціонеру-мільйонеру?

В перший день зими в Чернігові відбулась цікава подія – місто відвідав скандальний антикорупціонер і політик Сергій Лещенко. Він відповідав на запитання журналістів про проблеми сучасної України, болючі питання щодо власних статків та здобутків.

Однак, звичайні запитання журналістів про власні статки поставили депутата у незручне становище, сам нардеп дещо нервував з цього приводу та намагався уникнути чесної «антикорупційної» відповіді.

Палкий борець з корупцією не зміг пояснити, де ж саме він заробив свої мільйони на елітну нерухомість в центрі Києва та навіщо йому знадобились мільйонні позики під час економічної кризи в країні.

Що можна сказати в цій ситуації? Честь і хвала депутату Лещенку! Адже хто свідомо покине надприбутковий бізнес (не відомо який саме?) та піде захищати інтереси «народу» від злочинної влади? Хто, як не він, розкаже, як шикують можновладці?

От тільки, крім гучних заяв та звинувачень, пан Лещенко нічого не може виставити на суд громадськості, а кожен такий публічний захід лише замилює очі громадськості та імітує боротьбу з корупцією.

Ігор КАРПЕНКО



Теги:Демальянс, Корупція, Лещенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar