реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Як живем, так і жуєм

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, у IV кварталі 2010р. населення області витрачало на харчування більше половини своїх доходів (58,6%).

Щомісячно середньостатистична сім’я спрямовувала на продукти харчування 1771 грн. (включаючи вартість продуктів, отриманих із особистого підсобного господарства). Найбільше грошей витрачалося на м’ясо та м’ясопродукти – 346 грн., на хліб і хлібопродукти (хлібобулочні та макаронні вироби, борошно, крупи) – 244 грн., на олію та жири (сало, масло тощо) – 181 грн.

Середньомісячна вартість харчування одного жителя становила 754 грн,. а добова вартість – 24,6 грн.

Однією особою в середньому за місяць спожито 5,9 кг м’яса й м’ясопродуктів (у перерахунку на м’ясо), 20,6 кг молока й молокопродуктів (у перерахунку на молоко), 21 яйце, 2,6 кг риби й рибопродуктів, 4,0 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) та меду, 2,3 кг олії та інших рослинних жирів, 9,6 кг картоплі, 8,5 кг овочів і баштанних, 4,1 кг фруктів, ягід, горіхів, винограду, 10,8 кг хліба та хлібних продуктів.

Головне управління статистики у Чернігівській області



Теги:м'ясо, продукти харчування, їжа, картопля


Читайте також



Коментарі (0)
avatar