реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Як же краще вибрати жіночі туфлі?

У голові кожній дівчині періодично з'являється думка: потрібні туфлі! Але відразу за цим слід питання як підібрати ідеальну пару. Адже асортимент сучасних колекцій вражає та змушує розгубитися кожну. Але не варто піддаватися паніці, у вашому гардеробі виявиться гідне взуття.

Секрети вибору фірмових жіночих туфель для справжніх модниць.

Чому куплені туфлі виявилися надто незручними: 5 причин
Спочатку розберемо найпоширеніші помилки під час виборів жіночого взуття. Ось ключові з них:

  • Матеріал низької якості.
  • Незручний носок або частина п'яти.
  • Неправильно вибраний розмір взуття.
  • Незручний підбор.
  • Про ці та інші неприємності можна забути, якщо прислухатися до наших наступних порад.

Як вибрати зручні туфлі на підборах


Чи це можливо? Звичайно ж да! Головне правильно підійти до їхнього вибору. Ми вже знаємо, як це зробити і готові поділитися з вами найкориснішими порадами. Є цікавий лайфхак для вибору туфель на підборах. І для цього потрібно буде провести невеликі розрахунки. Комфортний підбор складає 1/7 від довжини стопи. Необхідно лише визначити параметри стопи. Прикладіть її до аркуша паперу і обведіть контур по найточніших точках. Вимірюємо довжину від п'яти до кінчиків пальців і виділяємо з неї 7 частину

Але перейдемо до основних пунктів, якими варто підбирати собі пару туфель:

Колодка. Саме вона відповідає за те, щоб вам було зручно під час ходьби. Звертайте увагу на те, щоб склепіння стопи добре прилягало до підйому.
Задник і носок. Важливо, щоб задня частина не тиснула на п'яту. А в шкарпетці має бути комфортно пальчикам.
Розмір. Нога повинна щільно сидіти у взутті і не вислизати під час ходьби. Допустимо легко стиснення бічними частинами моделі. У процесі шкарпетки вони трохи потягнуться. Неправильно підібрані за розміром туфлі можуть призвести до різних проблем: порушення кровообігу та вростання нігтів.

Коли краще купувати туфлі?


Успіх покупки ідеальної пари також залежить від того, коли ви їх набуваєте. На шопінг краще йти у другій половині дня. Чому? Протягом дня нога дещо набрякає та збільшується у розмірах. І хоча це трохи, але може вплинути на вибір туфель. Згодом вони можуть виявитися маленькими та незручними. Якщо ви хочете заощадити, то купувати брендові жіночі туфлі краще не в сезон на розпродажах. Осінь і взимку на них встановлюють найсолодші ціни. Багато відомих брендів роблять хороші знижки на моделі з попередніх колекцій перед виходом нових.






Коментарі (0)
avatar