реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Як вибрати жіночі кеди Converse

Розумний вибір взуття важливий для формування стилю. З чим носити високі конверси жіночі, а що краще підібрати під низькі? Чи враховувати колір під час вибору місця для прогулянки?

Щоб розібратися в цьому питанні докладніше, ми звернулися за порадою до представника Converse в Україні і ось, що вийшло.

Дякуємо за цікаві питання, ми любимо говорити про стиль за участю наших кед і особливо коли їм цікавляться наші клієнти. Сподіваємось, ці відповіді вам допоможуть.

Офіційний магазин Converse

Стиль «casuаl» набув небувалої популярності. Навіть імениті дизайнери на показах із задоволенням комбінують нові моделі нарядів з кедами – взуттям зручним у носінні, модним і легко поєднується з різноплановим одягом.

Як відрізнити жіночі конверси від чоловічих?

Як вибрати жіночі кеди Converse

Головна відмінність – це розмір. Межа жіночої розмірної сітки кед 41 розмір. Однак моделі настільки універсальні, що дівчатам легко вибрати взуття із чоловічої колекції, і навпаки. Винятком для чоловіків є кеди з блискітками, стразами та іншими виключно жіночими деталями дизайну.

Представлені конверси на фото – жіночі. Із чим носити їх може сучасна дівчина? Майже з усім! Кеди - універсальне взуття, яке, незважаючи на свій спортивно-повсякденний дизайн, відмінно комбінується і з джинсами, і з костюмом. Винятком є строга класика і радикально жіночний образ. Хоча почуття стилю дозволяє дівчатам сьогодні поєднувати навіть непоєднуване.

Чорні конверси жіночі: з чим носити

Чорний, як і білий колір, завдяки нейтральності відмінно вписується в ансамбль будь-якого відтінку. Однак найкраще чорні кеди виглядають у класичному, роковому, спортивному та street стилях.

Якщо ж ви не знаєте, під що одягнути червоні жіночі кеди Конверс, ділимося ще одним безпрограшним варіантом:

  • сині джинси;
  • бомбер;
  • футболка/сорочка з елементами відповідного червоного відтінку.

Достатньо лише одного-двох яскравих акцентів в образі та соковиті конверси стануть гідним доповненням.

Якого кольору жіночі конверси вибрати?

Оптимальний вибір – це чорні чи білі моделі. Такі кеди універсальні, легко підійдуть під одяг будь-якого відтінку та стилю. Інші кольори вже потрібно підбирати відповідно до кольорової гамми зібраного ансамблю.

Розмірна сітка та мінуси кед конверс

Жіночі моделі випускають у наступному порядку: 35, 36, 36,5, 37, 37,5, 38, 39, 39,5, 40, 41. Кожен розмір більший за попередній по стопі на 0,5 см.

Єдиний значний мінус оригінальних кед Converse їх неможливо зносити. Тому купуйте оригінальну пару лише у перевіреного продавця!






Коментарі (0)
avatar