реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Як Майдан майже мільйон гривень врятував

Тендер на встановлення головної ялинки за 950 тис. грн. виграла ТОВ “Альянс Сек’юріті Холдінг”. Фірма зареєстрована за 3 місяці до тендеру в квартирі, у якій проживає Борис Школьний. Він же її співвласником.

Борис Школьний є керівником київського регіонального відділення Міжнародної асоціації офіцерів спецпідрозділів по боротьбі з організованою злочинністю «Центр».

У 1980-1990 роках Школьний обіймав посаду заступника начальника, а потім і начальника Печерського РУВС Києва. Потім служив в ГУБОЗ, звідки пішов на пенсію в 2003 р. з посади заступника начальника відділу.

За словами дружини Школьного, вона нічого не чула про бізнесову діяльність чоловіка і була цим дуже здивована, оскільки сім’я не може похвалитися статками.

«У квартирі вже 13 років ремонт не робили»,- сказала вона журналістам телепрограми «Наші гроші».
Сам Б.Школьний, за словами його дружини, із хворим серцем місяць перебуває в лікарні. Іншого офісу “Альянс” не має.

Основним видом діяльності ТОВ “Альянс Сек’юріті Холдінг” вказані охоронні послуги. Монтажем інженерних конструкцій компанія ніколи не займалась.

Одразу після спілкування з дружиною екс-убозівця, із «Нашими грішми» зв’язався консультант “Альянс Сек’юріті Холдінгу”. Він повідомив, що 16 грудня фірма відмовилась монтувати ялинку. Причиною став не тільки Майдан, а й те, що частина деталей ялинки була відсутня, а частина навіть не взята на баланс у КМДА.
Наші гроші



Теги:головна ялинка, Майдан, Корупція, крадіжки, КМДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar