реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Як Ляшко з дідом Лук'яненком квартиру вибивав. Фоторепортаж

Бурхливою видалася 29 жовтня 2013 року - на 95-тиріччя комсомолу - сесія Чернігівської міської ради: один приїзд народного депутата Олега Ляшка чого вартий. А ще ж активно проявили себе і народні депутати Владислав Атрошенко (Партія регіонів) та Валерій Дубіль ("Батьківщина"). Потім їх прес- служби наперегонки стали розсилати прес-релізи -- в одному пишуть "Ляшко зупинив закриття лікарень", у другому -- "Батьківщина" зупинила закриття лікарень"...

Істина ж у тому, що депутати міської ради не проголосували за розгляд питання про медичну реформу в Чернігові. У свою чергу депутати пообіцяли вибити на вищому законодавчому рівні 60 млн. гривень на виплату зарплат лікарям, які можуть і не виділятися урядом, якщо не скорочуються лікарні.

Та найбільшою комедією дня стало вибивання Олегом Ляшком кімнати у гуртожитку в міського голови Олександра Соколова для 87-річного, ветерана, який, за словами нардепа, "ходить, побирається"...

До речі, М.М. Лук'яненку на час визволення м.Чернігова виповнилося лише 17 років. Уникнути долі остарбайтера йому вдалося через наявність у нього офіційного робочого місця під час окупації. А через недостатній вік його не було мобілізовано польовим воєнкоматом до лав Красної армії і він не потрапив на фронт. Така доля спіткала практично усіх чоловіків звільненої від окупантів Чернігівщини від 18-и до 45-и років. Абсолютна більшість з них загинула під час переправи на правий берег Дніпра.
Натомість у 1944 році він по комсомольській путівці добровільно пішов не на фронт, а був направлений у Путилівський на Буковину допомагати місцевим активістам створювати комсомольські організації. Там, по-сумісництву, звісно, він став "ястрєбком".
Саме за "героїчну" боротьбу з "націоналістіческімі бандєравскімі бандамі" йому було надано статус учасника бойових дій у Великій вітчизняній війні і, як не дивно, ще й у 2005 році орден "За мужність".
І це при тому, що на фронті цей "герой-ветеран" не був жодного дня.


На біду режисерів і постановників шоу від Ляшка у Чернігові добре знають цього ветерана боротьби з оунівцями -- Микола Лук'яненко сам свідчить у своїй книзі, як він ганявся за бандерівцями після війни. А в часи становлення незалежності М.М.Лук'яненко створював "Рух- 2"... Його використовували всі влади, які тільки були в Чернігові і він, схоже, до цього звик.

Зрештою, у цього ветерана хороша пенсія, пільги і дочка. А головне, що його вигляд на сесії, коли Ляшко вибивав йому кімнату, свідчить, що старий чоловік не дуже розумів де він знаходиться і як його використовують...

Прокол вийшов у постановників шоу...

Марко ХАРКО
Фото з сайту "Високий Вал" і власкора сайту "Сіверщина"




















Теги:Олег Ляшко, провокатори, Рух- 2, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Прес-служба народного депутата В.Дубіля заявила, що жодних розсилок не робила. Приймаємо. З уточненням  -- розсилки надходили від прес- служби партії "Батьківщина", від якої чомусь дистанціюється прес-служба народного депутата з фракції "Батьківщини" .
avatar
2
если чесно то хоть как то и хоть кем то будет ОТВОЕВАНО ! но олег обрати внимание на окружающих тбя людей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar
3
Не знаю, кто такую дезу пустил (" депутати міської ради не проголосували за розгляд питання про медичну реформу в Чернігові") . Я сам был на этой сессии и как раз депутаты (только 15 из 50-ти были против) проголосавали ЗА РАССМОТРЕНИЕ НА СЕССИИ "МЕДИЦИНСКОГО" ВОПРОСА. Другое дело, что потом, после голосования, мер Соколов ввиду "обменной" договоренности с Ляшком и Дубилем, своим решением отменил депутатское голосование. Это же существенно, а сайт пишет неправду.
avatar