реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Як купити путівку для поїздки до Туреччини

До Туреччини щорічно з'їжджаються туристи з України та інших країн, щоб незабутньо провести відпустку, відпочити та набратися сили. Коли йде війна, особливо хочеться змінити обстановку, отямитися і відновити душевне й фізичне здоров'я. У Туреччині ви можете займатися спортом, відпочивати на пляжі, купатися в теплому морі, насолоджуватися краєвидами. Природа і вода лікують краще за будь-які ліки. Купуйте путівки в Турцію вже сьогодні, щоб спланувати свою відпустку та подарувати собі частинку радості. Український туризм активно працює, відкриває нові вакансії для співробітників, усіма силами підтримує економіку та дає можливість співвітчизникам недорого відпочити за кордоном.

Коли найкраще поїхати до Туреччини

Дуже важливо вибрати правильний час для подорожі до Туреччини. Спочатку продумайте, чим хочете зайнятися. Щоб насолоджуватися теплою морською водою і засмагати, вам найкраще їхати або в літній період, чи в оксамитовий сезон ― вересень-жовтень. Пляжний сезон відкривається із травня місяця. Весь цей час погода в країні стоїть сонячна, дощі та сильні вітри бувають рідко.

Також вирішите, в якій місцевості ви відпочиватимете, оскільки клімат у регіонах країни відрізняється. Наприклад, на півночі навіть влітку буває сиро та прохолодно: там часто йдуть зливи. Щоб відпочинок не став схожим на тортури, обирайте узбережжя Середземного, а також Егейського морів. Ця місцевість відрізняється помірним кліматом, теплою зимою та спекотним літом. У сезон купання температура повітря піднімається від +30 ° C й більше. А взимку не опускається нижче за +13°C. Це прекрасна погода, яка дозволить вам вибрати той вид відпочинку, який вам до вподоби.

Варіанти відпочинку у Туреччині

У літній період Туреччина відкриває всі пляжі, де можна засмагати, купатися, а також брати участь у спортивних заходах. У холодну пору року до цієї країни приїжджають сноубордисти, а також любителі кататися на лижах. Туреччину можна відвідати у будь-який період, коли вам зручно, та вибрати заняття собі до душі. Крім пляжного відпочинку та спорту люди цікавляться історією та культурою країни, замовляють екскурсії, гуляють містом, роблять фотографії, займаються шопінгом.

Ось кілька видів відпочинку в Туреччині:

  1. Пляжний відпочинок. Ви можете проводити усі дні на пляжі, споглядаючи гірські та морські пейзажі, засмагати, насичуватися сонячним теплом та релаксувати.
  2. Спорт. Є можливість зайнятися улюбленим видом спорту, захопитись дайвінгом та оглянути багатий підводний світ. Дайвери розповідають про те, що бачили старовинні кораблі, що затонули, і отримали від цього багато яскравих вражень. Якщо ви не вмієте грати в гольф, можна цьому навчитися. А якщо ви маєте гарні навички катання на лижах, то ви можете навіть взяти участь у змаганнях.
  3. Оздоровлення. У Туреччині є можливість оселитися в санаторії чи оздоровниці, щоби поправити своє здоров'я, провести профілактику хронічних захворювань. З цією метою обладнані цілі курорти, такі як Чемше, Памуккале та інші.
  4. Екскурсії. У Туреччині є старовинні міста, в яких є чимало пам'яток культури. Ви можете відвідати музеї, оглянути скульптури та архітектуру, побувати у храмах та інше.

Щоб вирушити на відпочинок з комфортом, ви можете замовити путівку, в якій буде все включено. Це дозволить вам відпочивати і не дбати про харчування, проживання та проїзд. Про це все за вас думатиме турагентство. Крім цього, ви можете купувати свіжі фрукти та овочі на ринках у місцевих жителів. Залежно від сезону та місяця ви зможете спробувати стиглі великі абрикоси, солодкі апельсини, ароматну черешню, полуницю, медові кавуни та дині. А ще в Туреччині продається найсмачніший виноград.

Як купити путівку для поїздки до Туреччини

Ви можете замовити відповідний тур на сайті Фарватер Тревел, після чого поїхати в сонячну країну, щоб зайнятися улюбленим видом відпочинку та повернути собі душевні сили. Українські туроператори дбають про туристів, щоб ті могли змінити обстановку та недорого провести свою відпустку в іншій країні. До Туреччини можна доїхати з найбільших українських міст автобусом. Також можна скористатися можливістю відправлення літаком. Для цього необхідно дістатися до Польщі або Молдови, де знаходяться найближчі аеропорти.






Коментарі (0)
avatar