реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Як голосували чернігівці за децентралізацію

Сьогодні Верховна Рада проголосувала за зміни до Конституції, які викликали криваве побоїще під парламентом.

Серед чернігівських народних депутатів зміни до Конституції підтримали члени фракції «БПП» Валерій Давиденко, Олег Дмитренко та Анатолій Євлахов, представник «Народного фронту» Олександр Кодола та позафракційний Владислав Атрошенко. Проти голосували радикали Василь Амельченко та Олег Купрієнко, депутат від «Самопомічі» Анна Романова та представник «Батьківщини» Валерій Дубіль.

Під час мітингу хтось кинув бойову гранату в нацгвардійців. Один з них - Ігор Дебрін з Херсонської області загинув від поранення в серце. багато постраждалих, у тому числі чернігівських правоохоронців. Про це повідомив начальник управління МВС в Чернігівської області Едуард Альохін.

Сьогодні Петро Порошенко звернеться до українців із роз'ясненням змін до Конституції. Проте робити це треба було не вчора і не позавчора, а ще раніше. Щоб українці знали - за які зміни йде боротьба і чи не буде поступок Путіну? До речі, глава адміністрації Президента Борис Ложкін наче й наймався до президента, щоб забезпечити комунікацію глави держави з народом? Але що може забезпечити творець російськомовного медіа-холдингу? В Росії пояснювати дії влади не звикли...



Теги:зміни Конституції, бійка, Борис Ложкін, Нацгвардія


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А з якого переляку там були Чернігвська міліція? Чи в Чернігові для них вже немає роботи?
avatar