реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Яценюк зізнався: перевів гривні у долари!

Про це свідчить декларація про доходи прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка.

У Яценюка вказано, що він перевклав свої гроші з урахуванням різниці в курсі валют, в результаті чого сума на рахунках у банках збільшилася майже вдвічі, - пише сайт Бізнес.

Зауважимо, що був "поінформований" про стрибки курсу і міністр юстицій Павло Петренко, який збільшивши свої вкладення на 6,7 млн грн.

Нагадаємо, згідно з декларацією Яценюк є мільйонером і заробив за минулий рік 1 147 352 гривні. Також він володіє коштами в банках на суму 13 303 281 гривень.

Яценюк практично все життя - державний службовець. Які ж такі в нього були доходи, щоб стати мільйонером і набудувати своїх будинків?



Теги:мільйонери, конвертація валют, декларація про доходи, Яценюк


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Клятий автор розхитує ситуацію в країні!!! Коли всі як один стали на захист ріднесенької ДЕРЖАВИ(неплутати з батьківщиною) всякі сепаратисти пишуть такі статті!!! Коли в єдиному пориві всі з радістю та пієтетомтріпочуть від радості за стабілізацію курсу, за економічно обгрунтовані тарифи, за нечуваний підйом націЙональної свідомостИ -він - посібник Кремля і особисто Путіна клятого - публікує свої провокативні статі!!! Ганьба!!!!!
avatar