реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Я обираю ЄС

Я розумію, що у нас, як завжди, набралось багато разочаровавшихся і невдоволених, як ото на президентських виборах - Порохом.

І обрали вони цілковите лайно, бо образилися, кожен за своє дрібне, на державного діяча. Тепер над країною глумиться злодійкуватий люмпен, наглі олігархи і сепаратисти з совком.

Так от на партійних виборах я, не зважаючи на те, що в ЄС не все ідеально, не все - прозоро, що частина кандидатів не дотягує до моїх стандартів, що, замість республіканців за поглядами, я там бачу і націонал-популістів також, і відносних соціалістів... що партію так і називають "партія Петра Порошенка" (хоч я й дуже його підтримую, але хочу щоб партія стала більшою за феномен самого Порошенка і переросла свого Голову, та є так, як є, він її тягне зараз, фактично), я таки проголосую за партію ЄС

А проголосую тому, що я впевнений, що це - перевірена команда, державницька партія, яка будуватиме країну, в якій я сперечатимусь про більшу чи меншу частку популізму в риториці політиків, про жорсткіші чи м'якші реформи, про швидший чи повільніший рух геть від москви на Захід, а не думатиму: чи це їхня війна, чи це - реванш, чи це - зовсім в колонію й сибір, чи буде лише смотрящий, а скільки в лавах реєстрових націоналістів завербованих фсб і так далі.

Отак все просто.
Точно як було на виборах президента, де треба було подумати про державу і, лишень, обрати кращого, а не продемонструвати власні дитячі комплекси й образи.

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:Олександр Сосницький, дострокові вибори, партія Порошенка, ЄС


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Опять отсосницкий! Отсосал у пидора потроха? Молодец, иди в кассу
avatar