реклама партнерів:
Головна › Новини › Село

Ізраїльтяни навчать вирощувати городину

Представники інвестиційної компанії з Ізраїлю Джое Ерго та Міла Рухман на зустрічі з головою Менської районної ради Олександром Мисником виявили інтерес до створення в районі аграрного бізнесу. Вони хочуть створити тепличний бізнес і вирощувати городину.

«Мена має зручне географічне розташування, сприятливі умови для ведення фермерської справи, а також владу, яка з розумінням ставиться до інвесторів, а тому ми у вас» - заявив Джое Ерго. Таким чином сторони домовилися, що ізраїльська сторона профінансує створення проекту будівництва теплиць, які збудують на площі 10 гектарів.

«Окупність теплиць – всього кілька років, а тому згодом інвестор передасть їх на баланс міста», - запевнив голова ради Олександр Мисник. Ізраїльтяни заявили про готовність поділитися технологіями вирощування городини, якої, як це не дивно, в Україні не вистачає.

До речі, варто додати, що в Березному Менського району є такі підприємливі українські селяни, що картоплю вирощують …тричі на рік. Тільки зійде сніг, висаджують першу під агроволокно і дуже ранньою продають на ринках Чернігова і Києва. Другу висаджують одночасно з усіма, а третю – в осінь і знову встигають (як нема ранніх морозів) зібрати молоду картоплю. Тож березинці ще й ізраїльтян можуть повчити…"Голос України"



Теги:мена, вирощування овочів, аграрний бізнес, Україна - Ізраїль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar