реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ізраїль візьме в оренду Ічнянський район ?

Ічнянський район схожий на колгосп «Тихе життя», який очолював Кіндрат Галушка – головний персонаж п’єси радянського драматурга Олександра Корнійчука «В степах України». Тихе життя, без акцій протесту і мітингів свідчить про те, що громадяни нічого хорошого не чекають від влади та опозиції. Районом керують представники Партії регіонів. Агітаційна робота у них налагоджена добре. Але в соціально-економічній сфері є чимало недоліків.

Замість того, щоб самостійно проводити важливі реформи, районні начальники намагаються перекласти свої проблеми на Бога. Зокрема, 24 серпня 2011 року, на свято Незалежності голова Ічнянської районної держадміністрації Сергій Рубашка разом із керівниками державних установ і громадських організацій взяв участь у молебні за процвітання України, який відбувся у Свято-Воскресінському храмі Московського патріархату. Можна уявити, як зрадів настоятель храму Василій Ясенівка, побачивши перед собою гурт місцевих чиновників.

На жаль, Бог не задовольнив молитву С. Рубашки та членів його команди. Після їхнього молебну життя в Україні не покращилось, а політичне протистояння в державі навіть загострилося. Чернігівська область за економічними показниками опустилася з десятого на дванадцяте місце. В області найвищий в Україні рівень смертності та найнижчий показник народжуваності.

На мою думку, Бог проігнорував молебень чиновників тому, що вони не виконали вказівку Ісуса Христа стосовно того, як треба правильно молитись. Ось що говорив Христос: «А як молитеся, то не будьте, як ті лицеміри, що люблять ставати й молитися по синагогах та на перехрестях, щоб їх бачили люди. А ти, коли молишся, увійди до своєї комірчини, зачини свої двері, і помолися Отцеві своєму, що в тайні, а Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі явно» (Євангеліє від Матвія, розділ 6).

Молитва чиновників не допомогла мешканцям Ічнянщини розбагатіти. Саме тому я вирішив запропонувати власний варіант виходу з кризи. Я вважаю, що соціально-економічна ситуація значно покращиться, якщо Ізраїль візьме Ічнянський район у довгострокову оренду.

Мої аргументи досить прості. На гербі міста Ічні зображена шестикутна зірка, яка стовідсотково схожа на зірку, що світиться на державному прапорі африканської країни Бурунді. Крім того, зірка на ічнянському гербі є модифікованою зіркою іудейського царя Давида, яка розміщена на державному прапорі Ізраїлю.

Віктор БАРАНОВ

Скорочено. Повністю стаття надрукована в газеті "Сіверщина" за 21 червня 2012 року. Передплата ще триває! І по всій Україні!



Теги:Ічнянська районна адміністрація, Віктор Баранов, Ізраїль, Ічнянський район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar