реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ізнов про Пороха

Ви ще не зрозуміли чому Пороха продовжують топити?

Ну, тоді я спробую пояснити.

Ну, по-перше. Є таке прислів'я. "Якщо ваші вороги кричать вам в спину, радійте, це означає, що вони позаду вас". Всі ці рейтинги - шмейтинги реально брешуть. Жодних 73 % у них немає і не було. Інакше вони б вели себе зовсім по -іншому, і давно забули б, що був такий президент по прізвище Порошенко. Проти нього триває інформаційна атака, тому що в реальності у нього дуже багато підтримки. Він з'являється в публічних місцях і скрізь його зустрічають з повагою, селфяться і тиснуть руку. На відміну від нього, той який нібито набрав 73, ходить під охороною в бронику і памперсі, нікого до себе не підпускає. Хоча бажаючих потиснути його мозолисту руку дуже не видно. Плюс він боїться. Знає за себе правду - от і боїться. А правда така, що всі, хто за нього голосував, вже давно зрозуміли, що лошканулись, а тут ще й нові платіжки, від балди. Ви скажете, що я брешу, що я оптиміст і всі ці прозрілі лохторатники завтра оберуть собі нового, такого ж, але чомусь з цим новим, ким би він не був, ніхто не воює. І дійсно, а чого з ним воювати, якщо вони і так знають хто головний конкурент, у кого є підтримка і який відсоток з тих, хто був за зе, тепер буде за П. О.

По-друге, і я вважаю, це найголовнішим, Порошенко вже давно перейшов у категорію українців, з якими русиш- пропаганда буде боротися навіть через багато років після його смерті, і лякати своїх ходячих викиднів. Ватяна пердостанія вже сьогодні називає його "нацистом", прямо як дядька Степана. Ворог завжди знає хто представляє небезпеку для нього і робить все можливе, щоб знищити. На всіх інших ворог не звертає уваги, тому що вони не представляють загрози. Всі, крім Пороха, для рос пропаганди просто не існують, хоча і називають себе націоналістами.

У третіх, Порох сьогодні самий затятий серед українських політиків носій ідей національного самоусвідомлення та незалежності українців. Всі інші просто несправедливо займають нішу, на якій вони просто ПУСТЕ МІСЦЕ. Вони не можуть зробити сотої долі для України, з того, що вже зробив ПП. Він озвучив головний тезис, від якого на расії пригорає протягом багатьох століть, "Геть від москви". Будь-який, поважаючий себе націоналіст, підтвердить, що ця теза є базовою для існування незалежної України, і встане під це гасло. Якщо ви не підтримуєте цей курс, то не маєте права називати себе українським націоналістом. Просто звільніть місце і йдіть працювати в колгосп, за трудодні, з криками " слава кпрс!".

Або вставайте в ряд та пішли разом геть від москви. Бо настане час, коли ваші діти будуть пишатися тим, що вони "порохоботи", а вам буде соромно, що ви не підтримали справжнього націоналиста Порошенка.

Арсен ЗЕКИРОВ



Теги:ЗСУ, порошенко, російсько - українська війна, інформаційний простір


Читайте також



Коментарі (0)
avatar