реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Із Соколовим буде боротися Михалевич

Перший конкурент чинному міському голові Олександру Соколову уже "намалювався" -- Микола Михалевич.

42 роки. Голова Правління ВАТ "Хімволокно", одружений, 5 дітей. Має вищу економічну освіту (закінчив Московський університет) та ЧДПУ ім. Шевченко. Майстер спорту СССР. Голова Союзу роботодавців Чернігівщини та благодійного фонду "Рідний дім". Це за повідомленням сайтів, які розмістили його передвиборчу рекламу. Проте, в повідомленні прес-служби партії йдеться інакше:" Закінчив Московський державний інститут електроніки і математики". Погодьтеся, це зовсім не університет. Також в партійному повідомленні йдеться про троє дітей, а не п"ятеро. та це так, дрібниці...

Як повідомляють проплачені публікації щодо Михалевича, захотів іти на міського голову він сам. Ініціативу Михалевича підтримано партією Сергія Тігіпка «Сильна Україна», яка в повному складі підтримала кандидатуру Миколи Михалевича на посаду міського голови Чернігова.

Чому йде в мери? Звичайно, навести лад у місті. Хто ж проти? От тільки коли ж наведе лад на підприємстві "Хімволокно", яке стоїть і з якого звільнені тисячі працівників?

31 серпня на зустрічі з працівниками ВАТ «Чернігівське Хімволокно» йшлося про найближчі перспективи заводу. Голова правління підприємства Микола Михалевич зустрів співробітників гарною новиною - міністерство фінансів видало розпорядження згідно з яким ВАТ «Хімволокно» отримало довгоочікуваний ПДВ – 20 мільйонів гривен, які країна заборгувала підприємству понад 2 роки тому. Цими днями облігації мають стати грошима. Зазначені кошти будуть спрямовані на погашення боргів та поступове відновлення виробництва.




Теги:Сильна Україна, О.Соколов, М.Михалевич, вибори, Хімволокно


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Чтоб ему подавиться! развалил завод он сотоварищи..... Пусть его жизнь будет такой же, как жизнь остальных рабочих Химволокно.....
avatar
2
І шо за міхалеєвічі пнуться в крісло мера? Хто не знає Міхалевіча? А Соколова хоча б знають. І всі плюси його і всі мінуси. А хто без гріха? Питав Христос... І пронпонував кинути в нього камінь... Отже, Чернігову — Соколов і крапка!
avatar