реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Іван Малкович захоплений "Інтермеццо"

Вперше в Чернігові побував власник видавництва "А-ба-ба-га-ла-ма-га", відомий поет Іван Малкович. На мої раніші настійливі запрошення він все відбивався різними причинами. Аж ось бажання коханої дружини втекти від вітальників у день народження підштовхнули пана Івана всією сім"єю вибратися до Чернігова.

Про галичан я часто жартую, що для них все, що далі Львова -- то москалі. А тут Іван Малкович виявив унікальні храми -- Катерининський з московським наметом та П"ятницьку церкву, де служить настоятелем його земляк -- отець Мирон Баран. А в Спаському соборі сімейство Малковичів трохи постояло і під час богослужіння. "Уявляєте, -- каже пан Іван, -- навіть там мене дехто впізнавав!".

Відвідини культурно-мистецького центру "Інтермеццо" справили приємне враження на гостя, який купив і книгу -- антологію українських поетів за 65 гривень:" Мушу ж щось купувати, якщо я видавець!". Чернігівським би письменникам таке розуміння...

Іван Малкович пообіцяв ще приїхати до Чернігова спеціально. Може, з новою книгою Ліни Костенко "Записки українського самашедчого"?

Василь ЧЕПУРНИЙ.




Теги:КМЦ «Інтермеццо», Іван Малкович


Читайте також



Коментарі (0)
avatar