реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Ірма Вітовська представляє благодійний арт- проект

Прес-конференція про благодійний арт-проект «Оскар і Рожева Пані» відбудеться безпосередньо перед виставою 30 жовтня 2016 року в приміщенні Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка.
Мета арт-проекту: привернути увагу до проблеми дитячої паліативної допомоги в Україні. Зібрати кошти на підтримку паліативного напрямку в Чернігові.

Захід стане особливим, адже актриса Ірма Вітовська та її друзі й колеги вперше розкривають сенсаційні подробиці реалізації театральної вистави, яка претендує на одну з найголовніших подій театрального сезону.

Початок заходу – о 17:30

Вистава зроблена за мотивами всесвітньо відомого роману Е.Е.Шмітта «Оскар і Рожева Пані». Літературні колізії Е.Е.Шмітта та українські реалії змушують говорити про драматизм ситуації стосовно тяжко хворих дітей (17 тис. з яких щороку потребує паліативної допомоги).

«Оскар і Рожева Пані», як модель інноваційного арт-проекту, об’єднує креативних театральних діячів та благодійні фундації з різних міст України.

Арт-проект «Оскар і Рожева Пані» є стартом суспільного руху з метою створення в українських містах дитячих центрів паліативної допомоги.

Пісні гурту «Океан Ельзи» стали унікальною художньою складовою вистави.

У Чернігові кошти у рамках арт-проекту будуть передані МБФ імені Вадима Нестерчука, що розвиває паліативний напрямок діяльності та надає безпосередню допомогу таким дітям.



Теги:Оскар і рожева пані, Івано- Франківськ, Ірма Вітовська, паліативна допомога


Читайте також



Коментарі (0)
avatar