реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ірина Соломаха зайняла в ОДА місце Білогури

Розпорядженням голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча заступником керівника апарату призначено Ірину Соломаху. Нагадуємо, що керівником апарату є заступник голови ОДА Наталія Романова.

Ірина Соломаха 1973 року народження, із селища Замглай Ріпкинського району.

У 1995 році закінчила Чернігівський державний педагогічний інститут ім. Т.Г.Шевченка, отримавши фах - вчитель "історії та права". У 1999 році закінчила на відмінно аспірантуру при ЧДПУ ім. Т.Г.Шевченка за фахом "історія філософії", отримавши ступінь кандидата філософських наук та вчене звання доцента. У 2011 році закінчила Національну Академію державного управління при Президенті України за спеціальністю «Політична аналітика та прогнозування», магістр «державного управління».

Дисертація стосується постаті видатного релігійного діяча Іоаникія Галятовського.

Спершу працювала лаборантом кафедри філософії ЧДПУ ім. Т.Г.Шевченка, а з 1999 по 2006 роки - викладачем та старшим на кафедрі філософії ЧДПУ ім. Т.Г.Шевченка.

За сумісництвом також була старшим викладачем на кафедрі гуманітарних дисциплін Московського відкритого державного університету.

У команді міського голови Олександра Соколова працювала з 2006 по 2014 роки начальником відділу зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради. Потім перейшла на роботу помічника-консультанта народного депутата України Черненка О.М.

Чоловік - Олександр Соломаха майже 10 років працював керівником інформаційного відділу Чернігівської обласної ради, а щойно став помічником - констультантом народного депутата Черненка О.М. Виховують сина Назара.



Теги:Ірина Соломаха, нові кадри, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
достойна кандидатура!
avatar