реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

iPhone 13 чи 14, який краще?

Певною мірою ви можете сказати, що iPhone 13 і 14 однакові, але якщо розібратись в деталях, можна побачити дуже незначні, але суттєві зміни в цензорах камери з кращою стабілізацією відео та фотогенічними функціями для фотографій, щоб дати більше життя вашим спогадам. Однак, якщо ви говорите про чіпсет, то він здається таким же схожим, як iPhone 13, але тут є нюанс: це правда, що iPhone запозичив чіпсет від iPhone 13, тобто A15 bionic, але не від iPhone 13 початкового рівня, а від iPhone 13 PRO з більшою кількістю ядер у графічному процесорі та інші основні вдосконалення для покращення продуктивності. Вартість, звісно також відрізняється, якщо розглядаєте більш дешеві моделі купити айфон хс буде кращим варіантом. Більший акумулятор iPhone 14 повинен компенсувати підвищені вимоги процесора до потужності, а 6 ГБ оперативної пам’яті мають підвищити продуктивність і без того видатного процесора.

Інші незначні оновлення базового iPhone 14 можуть переконати вас вибрати новішу модель. Незважаючи на те, що iPhone 13 і iPhone 14 практично ідентичні, Apple стверджує, що iPhone 14 пройшов повний редизайн, щоб спростити ремонт внутрішніх компонентів телефону. Якщо ви звернулися до стороннього сервісного центру, це може допомогти знизити вартість ремонту вашого iPhone. Одиночна фронтальна камера має автофокус для швидкого і правильного фокусування знімків, тоді як 12-мегапіксельна основна камера тепер має більший датчик і діафрагму 1,5, щоб пропускати більше світла. Відео тепер можна знімати в 4k у кінематографічному режимі. Є також кілька абсолютно нових, інтригуючих функцій. Оскільки він має надширокосмуговий чіп, ви можете легко визначити точне місцезнаходження предмета, якщо прикріпити до нього відповідну мітку. Якщо ви часто губите ключі, це може бути дуже корисним, вже заради цього варто купити айфон

Екстрене виявлення аварії SOS є ще однією функцією. Це означає, що коли буде виявлено серйозну дорожньо-транспортну пригоду, ваш телефон може зателефонувати до служби екстреної допомоги та надіслати повідомлення вашим контактам для екстрених випадків. iPhone 13 і iPhone 14 не відрізняються кардинально один від одного, і iPhone 13 представляє, мабуть, найменший перехід між стандартними моделями в останніх флагманських серіях Apple. iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max — це версії Pro, які зазнали найбільших оновлень серед серій iPhone 13 та iPhone 14.

Моделі Pro — це перші iPhone з дисплеєм «Always On», і вони оснащені найпотужнішим чіпом A16 Bionic від Apple і новим датчиком LiDAR на 48 Мп, щоб зробити яскравішими навіть найтемніші фотографії.  Екрани яскравіші, ніж будь-який інший екран iPhone, і «Динамічний острів» сподобається тим, хто шукає покращення дизайну, якого немає в iPhone 14. Цей виріз у формі таблетки, який знаходиться окремо від верхньої частини телефону та містить передню камеру можна використовувати для відображення ярликів і сповіщень.






Коментарі (0)
avatar