реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Інформаційну безпеку доводиться робити самим громадянам

Знову україноцентричні ентузіасти успішно впливають на владу і прагнуть захистити українство.

Громадські активісти руху "Економічний бойкот російських товарів", а також "Просвіти",. "Спільної справи" - долучились до засідання Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення та подали конструктивні пропозиції із захисту україїнського простору від російськомовної інформаційної агресії.

Російські ЗМІ заволали про захоплення, тиск і т.п. Подумаєш, написали про одного з членів Нацради "Мова Артеменка - мова Путіна"...

Зате чернігівська "Просвіта" повідомляла про триваючу окупацію російськими телеканалами нашого простору у Артемівську, Красному Лимані та Попасній і реакції Нацради нуль. В жодному з донецьких та луганських імст нема де купити українську газету і що - треба великого ума, щоб налагодити поставки "Голосу України", "України молодої" тощо з Харкова? Ні, на це теж нема тями ні в "Укрпошти", ні в урядовців.

Чернігівський обласний штаб національного спротиву уже давно вимагає звільнення одіозного прислужника режиму Януковича - генерального директора обласної телерадіомовної компанії "Сівер-центр" Аркадія Білібаєва. Приїздив чиновник Держтелерадіо, були якісь обіцянки - і все. Затихло. А п. Білібаєв на засіданні штабу не зміг відповісти на питання члена штабу, до речі, російськомовного Едуарда Альохіна: "Зараз йде війна з Росією. Ви на чиєму боці?".

Про яку інформаційну безпеку можемо говорити? А як без неї виграти війну?!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Нацрада, інформаційна безпека, Держтелерадіо, Сівер-центр


Читайте також



Коментарі (0)
avatar