реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Індія лишається прихильною до Москви

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді вчергове провів розмову з російським диктатором Володимиром Путіним. Він зробив це буквально через кілька днів після того, як відвідав Київ з візитом. Фактично, саме цей візит Моді обговорював з диктатором.

Про це сам індійський прем'єр повідомив у Twitter. Зазначається, що темами розмови були візит Моді до Києва та російська війна проти України, яку прем'єр на догоду ватажку російських окупантів називає "російсько-українським конфліктом".

"Сьогодні відбулася розмова з президентом Путіним... Обмінялися думками щодо російсько-українського конфлікту й моїми враженнями від нещодавнього візиту в Україну. Підтвердив тверду прихильність Індії підтримці якнайшвидшого, міцного й мирного врегулювання конфлікту", – написав він.

Також можна зробити висновок, що доброзичлива політика Індії стосовно російського режиму не буде змінюватися. Оскільки Моді написав, що під час розмови сторони "обговорювали заходи щодо подальшого зміцнення особливого й привілейованого стратегічного партнерства", Нью-Делі, схоже за все, й далі буде фінансувати війну в Україні, купуючи російську нафту.
Інформатор



Теги:широка війна, Ураїна - Індія


Читайте також






Коментарі (2)
avatar
0
1
І купуючи наше продовольство: https://www.ukrinform.ua/amp....di.html
avatar
0
2
Мене дивує така позиція держави - під час війни торгувати з тими державами, які фінансують агресора. Це свідчить про відсутність стратегії національної безпеки. "Тактика без стратегії це просто метушня перед поразкою",- сказав Сунь-Цзи (книга "Мистецтво Війни").
avatar