реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ідея податківців до 9-го травня

Цієї прекрасної весняної пори у вдячній пам’яті нащадків мужніх захисників рідної землі зринають світлі образи тих, хто віддав своє життя за мирне майбутнє дітей та онуків, врятував рідну землю від фашистського поневолення. Щороку податківці Чернігова вітають своїх ветеранів, а це учасники війни, ветерани праці, учасники бойових дій інших воєн, діти війни.
Цього року у міських податківців Чернігова виникла ідея створити інформаційний стенд до світлого Дня Перемоги. На ньому розміщені фотографії безпосередніх учасників війни -- родичів працівників інспекції.

Ці сивочолі величні постаті дожили до 65-ої річниці Великої Перемоги!
Їх цінують, ними пишаються та зустрічають як героїв. На жаль, з кожним роком їх стає дедалі менше.
Проте для ветеранів, котрі захищали Батьківщину на фронтах Великої Вітчизняної війни, свято Перемоги не лише свято радості, але й глибокого смутку за тими, хто проливав кров за визволення рідної землі, хто йшов, незважаючи ні на що, до Перемоги, однак не дожив до неї. Тому ветерани одностайно стверджують, що це свято зі сльозами на очах.

Для нас ці сивочолі люди запалили маяк Перемоги. Заради сучасного покоління готові були віддати життя. А нині вони прагнуть одного - мирного неба над головами дітей, онуків та правнуків.
Тому цього дня, сповненого величі і скорботи, ми з особливим відчуттям вшановуємо сивочолих ветеранів, схиляємо голови перед світлою пам’яттю доньок і синів нашого народу, які подарували нам мирне життя.
І допоки ми живі, ця традиція буде продовжуватися.
Нехай крізь роки радісне із сльозами на очах свято нагадує про безсмертний подвиг народу, самовіддану любов до Батьківщини!

Підготувала Ірина Берегова, ДПІ у м. Чернігові




Теги:День Перемоги, податківці, ветерани, Діти війни


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Неправда, вказану ідею започаткувала дружина голови ДПА Осипенко В.В. ще років пять назад, коли працювала в податковій інспекції.
avatar