реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

І знов - Табачник!

Ексміністра освіти і науки України часів президента Віктора Януковича Дмитра Табачника підозрюють у держзраді: координував роботу окупантів на захоплених РФ територіях.

Та невже? Як таке могла зробити людина, за якої нашим князям на гривнях намалювали заліські бороди? Яка влаштувала медійну диверсію проти Степана Бандери. Яка силилася повернути в освіту корупцію і витравити звідти українську мову. За якого фактично почався режим повзучої внутрішньої окупації в інформаційно-медійній, гуманітарній, культурній та інших суміжних сферах. Не кажучи про релігійну.

У тексті підозри Табачнику зазначається, що той сконтактував колаборантів окупованих територій у Херсонській та Запорізькій областях Володимира Сальдо і Євгена Балицького із заступником міністра охорони здоров’я РФ Андрєєм Плутиницьким для організації процесів у сфері охорони у захоплених населених пунктах. При цьому діяв як представник вищих органів влади РФ.

Також Табачник листувався із Сальдо для організації його зустрічі із "міністром МНС АР Крим" для вирішення питання про створення "служби з надзвичайних ситуацій", доповідав співробітнику 9 управління департаменту оперативної інформації 5 служби ФСБ РФ про некомпетентність "керівника Запорізької ВЦА" Балицького.

Слідчий УСБУ у Вінницькій області оголосив Табачнику про підозру у державній зраді, за що йому загрожує довічне ув'язнення. Табачник 2014 року покинув Україну.

Олег ГОЛОВАТЕНКО



Теги:агенти Москви, табачник, Олег Головатенко, зрадники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar