реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

І в Семенівці валять Лєніна та Рибакова. А Євменов - сидить

Вчора в Семенівці відбулися позачергові сесії районної та міської рад. В обох Семенівських радах фракції депутатів ПР саморозпустилися.

В районній раді голова та заступник голови заявили, що ідуть з посад. До голосування по недовірі голові райдержадміністрації Євменова справа на дійшла через депутатів регіоналів та інших районних прихвоснів, які ще не зрозуміли зміни в країні і що ця революція буде не така, як попередні – відсидитися не вдасться.

На сесії райради були присутні депутати Чернігівської обласної ради Лазар В.Л. та Лобасок В.П., які допомогали опозиційним депутатам вкласти в голову Євменову, що він не має морального права і хвилини залишатись в своєму кабінеті. Мужності чоловічої написати заяву про складання повноважень у голови Семенівської держадміністрації не вистачило, на відміну від жінки -голови райради.

В міській Семенівській раді депутати більшістю голосів проголосували за демонтаж пам’ятника Леніна, а також вирішили розібратися з бігбордами депутата ВР Рибакова, для того, щоб розірвати договори оренди землі на їх розміщення.

Сьогодні має відбутися історична для Семенівки подія – демонтаж вождя Леніна.

Павло БОНДАРЕНКО



Теги:Лєнін, Семенівка, РИБАКОВ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar