реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Грузинський гастролер з імітацією українських реформ

Як же ми переживали за Грузію в 2008, як підтримували грузинів і співчували Саакашвілі… Він був тоді національним лідером.

Він перестав для мене існувати 10 вересня 17. Разом з тими, хто разом з ним зневажливо штурхав українських прикордонників. Позиціонуючись, як « українські політики», зневажаючи українських військовослужбовців.
Принижуючи тих, хто вчора захищали український кордон на Сході. А у вересні 17 виконували свої обов’язки на Заході.

Цей гастролер, разом з групою підтримки, об’єднаних виключно ненавистю до Порошенка, принижували наших прикордонників, прориваючи український кордон. І я ніколи цього не забуду і не прощу.

Всі подальші дії колишнього лідера Грузії , на жаль, його лише дискредитували. А Офіс простих реформ Зеленського/Саакашвілі перетворився в офіс простіших, де реформи були остаточно дискредитовані.

Я не тішуся сьогодні. Тому що все це шоу принижує і б‘є по Грузії. А ми зацікавлені в успішній Грузії, яка є нашим найближчим другом і союзником. Грузії- повноправному члені ЄС і НАТО.

Її колишній президент, на жаль, давно став політичним заробітчанином. І цей його відчайдушний крок- лише піар хід, єдина мета якого- нагадати про себе і повернутися у велику політику. Крок настільки ж безумний і вульгарний, як і офіс простих реформ, як і його останнє відео з подругою - слугою.

Ірина ГЕРАЩЕНКО
Фото - "Думская"



Теги:Ірина Геращенко, команда ЗЕ, СААКАШВІЛІ, Україна - Грузія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar