реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Гриценко радить Яценюку здати депутатський мандат

Як відомо, влада проводить конституційний переворот, оголосивши зібрання 169 своїх депутатів (з вічно примкнувшими комуністами, які служать капіталу Ахметова) повноважною Верховною Радою. При цьому голова Верховної Ради Володимир Рибак радісно повідомив про перехід кількох депутатів -- "тушок" з "Батьківщини" (точніше -- з "Фронту змін") до правлячої коаліції.

"Мабуть, риторичне питання: за чотирьох зрадників, які пройшли до ВР за квотою "Фронту змін" і зараз сидять на Банковій разом із регіоналами і комуністами, Яценюк мав би скласти свій мандат? Моя відповідь – так", - написав народний депутат, колишній міністр оборони Анатолій Гриценко.

Анатолій Гриценко попереджає, що він може вийти із фракції "Батьківщина" і взагалі відмовитися від мандата народного депутата.
Про це він написав у своєму блозі на Українській правді.

"Якщо вожді опозиції і надалі лише імітуватимуть боротьбу, прийматимуть одноосібно рішення, наслідком яких є втрата довіри людей і маргіналізація опозиції, то з фракції можуть піти й інші депутати, і я в тому числі", - заявив Гриценко.

Нагадаємо, що опозиція у відповідь на дії влади так і не змогла вчора відреагувати адекватно. Тільки порожні заяви про неконституційність, незаконність, та інші слова- подразники для чхання влади. Схоже, що половина опозиції улесливо відповість: "Будьте здорові!"



Теги:Батьківщина, опозиція, Яценюк, Гриценко


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
правильно делает ПР,клоуны ,а не оппозиция,не хотят работать пусть сдают мандаты
avatar
2
а вы знали, что 4 апреля прошел в первом чтении законопроект коммунистов о выплате пени в случае задержки заработной платы (http://2000.net.ua/2000/forum/puls/89911)??? и что этот законопроект был бы принят давно, если бы Раду не блокировали!!!! и из последнего заседания видно, кто думает о нас и защищает наши права!!! проще всего кого-то обвинять в бездействии или незаконности, когда сами ничего кроме пустых обещаний не делают!!!
avatar