реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Готуємося до посту...

Відучора кожної суботи в ефірі Чернігівського обласного державного телебачення буде виходити духовно-культурна просвітницька програма «Чернігівщина духовна» за участю єпископа Чернігівського і Ніжинського Іларіона.
Програма виходитиме кожної суботи о 20 годині вечора, повтор – у неділю зранку(приблизно о 9-10 годині).

«Чернігівщина духовна» складається з різних рубрик:

- «Архипастирське слово» - духовні бесіди з єпископом Чернігівський і Ніжинський Іларіоном про душу, про вічні цінності, про Бога, про кожного з нас.

- «Святині Сіверської землі» - цікаві, маловідомі розповіді про духовні перлини, храми древньої Чернігівської землі.

- «Святі і свята» - рубрика, у якій розповідається про сутність православних свят та про життя і духовні подвиги святих, яких Церква вшановує на наступному тижні.

- «Скрижалі душі» розповідають про видатних людей Чернігівщини, які прославили Сіверський край в історії як України, так і всього світу.

- «І линуть в небо чисті голоси» - рубрика, яка буде транслювати духовні піснеспіви у виконанні найкращих хорових колективів Чернігівської області.

Цей новий інформаційний проект Чернігівської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату та Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії «Сівер-центр» розрахований на широку аудиторію, на всіх, кому цікава історія Сіверського краю, його духовних святинь, а головне програма буде корисною всім, хто хоче бути кращим, добрішим, мати мир в душі та жити вічно.

Програму "Чернігівщина духовна" можна буде також дивитися на сайті "Чернігівські єпархіальні відомості" (www.cerkva.in.ua) в режимі онлайн.

Зп повідомленням прес-служби Чернігівської єпархії




Теги:піст, обласне телебачення, ІЛАРІОН, Чернігівщина духовна, Чернігів православний, УПЦ КП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar