реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

«Город наших детей» Миколи Михалевича презентовано в «Інтермеццо»

26 жовтня, у вівторок, об 11:00 у КМЦ «Інтермеццо» відбулася презентація програмної книги-брошури «Город наших детей» кандидата на посаду Чернігівського міського голови Миколи Михалевича.
– По своїй роботі, я дуже часто подорожує по світу, – поділився Микола Михалевич, – і задаю собі запитання, чому в інших країнах люди нормально живуть не тільки в столиці? Я над цим часто думаю, розмірковую як виправити ситуацію і ця книга результат моїх думок.
Головною тезою даної роботи є ствердження автора, що майбутнє нашого міста багато в чому залежить від його мешканців. Микола Михалевич пропонує замислитись кожному, а що необхідно зробити нам, чернігівцям, щоб не червоніти перед своїми дітьми за той спадок, який ми їм залишимо в місті. Що треба для того, аби діти не від’їжджали з міста в пошуках роботи, а щасливо жили і працювали в рідному Чернігові?
У книзі в доступній розповідній формі викладено бачення вирішення найбільш гострих в житті міста проблем у житлово-комунальній сфері, освіті, медицині, організації дозвілля мешканців міста. Микола Михалевич впевнений, що вирішення цих проблем знаходиться на поверхні, варто лише скористатися успішним досвідом інших країн.
Книга-брошура «Город наших детей» – це особистий план розвитку Чернігова, це ті перші кроки по його благоустрою, які повинен виконати ефективний міський керівник на шляху до створення сучасного і комфортного для життя міста. У Чернігова є майбутнє – і воно розпочинається сьогодні!







Теги:Інтермеццо, Микола Михалевич, Вибори - 2010


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Скоро он бестселлер напишет, это только начало. Ха-ха!
avatar