реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Горіла дупа-палала!

Прагнучи не допустити виходу фільму, офіс преЗЕдента просив заступника директора британської розвідки Лоуренса і посла Сіммонс зупинити вихід фільму про Вагнергейт.

Під час зустрічі на «острові» (штаб-квартира ГУР МО) керівник військової розвідки Кирило Буданов і заступник голови ОП Роман Машовець намагалися переконати Лі Лоуренса, щоб МІ-6 вплинула на Bellingcat («адже це пов'язана з вами структура») і не допустила виходу фільму.

Через день високопоставленому британському розвіднику, цього разу в компанії із запрошеним на зустріч послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс, довелося вдруге вислуховувати від Буданова та Машовця настійні прохання Банкової.

У відповідь британці нібито сказали: хлопці, вибачте, нічого не можемо зробити, це мас-медіа, а в нас свобода слова. ZN.UA.

А напередодні був особистий дзвінок голови ОП Андрія Єрмака автору фільму Христо Грозєву...

Тож коло замикається, історія з Коломойським і впровадженими проти нього американськими санкціями демонструє, що буває, коли глобальні гравці втомлюються очікувати від України вирішень її ж власних проблем, а у ЗЕленського досі так і не відбулася його телефонна розмова з Джо Байденом.

Зиновій ГУЗАР



Теги:Зиновій Гузар, команда ЗЕ, Андрій Єрмак, МІ-6, вагнергейт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar