реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Гонка Subaru Open Cup 2010 в Чернігові!

Третій етап гоночної серії Subaru Open Cup 2010 відбудеться в Чернігові: протягом уікенду 4-5-го вересня 2010 Чернігів стане столицею любительського ралі України.

На початку вересня Чернігів вже вдруге прийме гонку Національної гоночної серії Subaru Open Cup 2010. Торік гонка в цьому стародавньому мальовничому місті відкривала дебютний сезон серії, і всі її учасники і організатори були просто приголомшені теплим прийомом городян.
У цьому році учасники SOC2010 повертаються до Чернігова, щоб закріпити своє лідерство в серії, а хтось - щоб заявити про свої претензії на титул. Після двох етапів у Алушті та Львові одноосібне лідерство в загальному заліку і заліку Subaru утримує екіпаж Юрія Хомицького і Вадима Зелінського, які беззмінно виступають на Subaru Impreza WRX STi.

За усталеною в цьому році традицією ралі в Чернігові пройде у дводенному форматі. 4-го вересня, в суботу, на Красній площі відбудеться урочиста церемонія відкриття ралі, після чого учасники поринуть у безкомпромісну боротьбу. Крім добре знайомих змагальних ділянок поруч з Катерининської церквою і на автодромі ТСО учасників чекають дві абсолютно нові локації.

Розклад третього етапу Subaru Open Cup 2010 у Чернігові:

4 вересня (субота)
14.00 - Урочиста церемонія відкриття ралі на Красній площі;
14.30 - 20.00 Заїзди на змагальній ділянці біля Катерининської церкви.

5 вересня (неділя)
09.00 - Старт 2-го змагального дня;
09.30 - 17.00 Заїзди на змагальних ділянках «ТСО», автодром Учбового комбінату, «Ліс» і «Плац»;
17.00 - Фініш останнього екіпажу
20.00 - урочиста церемонія нагородження переможців гонки.

Національна гоночна серія «Subaru Open Cup 2010» - це проект офіційного дистриб'ютора Subaru, компанії «Субару Україна», спрямований на популяризацію класичного ралі. Кубок є єдиною аматорської серією, включеної до Національного гоночний календар «Автомобільної федерації України». Subaru Open Cup 2010 складається з чотирьох етапів. За етапами в Алушті, Львові та Чернігові следут фінальна гонка в Києві (2-3 жовтня).
Шинний партнер кубка - компанія Kumho Tyres і офіційний дилер марки в Україні
ТОВ «Технооптторг-Трейд».

Офіційний сайт серії - http://rally.subaru.ua. Про всі новини можна дізнатися у блозі гонки http://rally-subaru.blogspot.com/, а також в Twitter: http://twitter.com/SubaruUkraine




Теги:гонка в Чернігові, гоночна серія Subaru Open Cup 2010, Ралі



Коментарі (0)
avatar