реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Головний козир Коломойського

Дніпропетровський бізнесмен, єврей І. Коломойський, який пограбував український народ на мільярди доларів, давно задумав захопити Україну за допомогою свого телевізійного каналу «1+1». Технологія проста – посадити українців перед телевізором і втокмачувати їм через програму новин, що в Україні все погано. На передньому плані були популярні шоу, телесеріали, а в програмі новин – вбивства, аварії, ґвалтування тощо. Про успіхи і зростання майже не згадувалося.

П. Порошенко зумів відібрати у Коломойського в державу "Приватбанк" і «Укрнафту», через які той заробляв свої нечисті мільярди. Сам бізнесмен був змушений тікати з України і зараз переховується в Ізраїлі. Проте «1+1» залишився за ним, в який він не шкодує грошей, щоб і далі впливати на неперебірливих українців через журналістів телеканалу і шоуменів.

Годі сумніватися, що комічний телесеріал «Слуга народу», в якому В. Зеленський грає роль українського президента Голобородька, а тепер і проект «Зеленський – президент України» це не задум Коломойського. Ізраїльська газета "Макор Ришон" прямо так і пише: "Канал 1+1 став ключовим інструментом у боротьбі з Порошенком, а головним козирем Коломойського є Зеленський". І додає: «Якщо на виборах переможе Зеленський, це буде остаточна помста Коломойського".

І, треба відверто сказати, ця помста для України може бути дуже страшною.

Дуже важливу інформацію про свого кандидата в президенти навів в інтерв’ю згаданій газеті В. Коломойський, яку ми, українці, маємо враховувати під час голосування 21 квітня: Зеленський «сто відсотків єврей». Щоправда, зауважує він, Зеленський не релігійний єврей, «але ми працюємо над тим, що принаймні він буде дотримуватися Шаббату».

Сергій ПІДДУБНИЙ



Теги:Коломойський, ПриватБанк, Шаббат, другий тур, іудаїзм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar