реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Головні лікарі обіцяли не брати хабарів...

Активісти «Антикорупційного Руху» провели акцію «Не беру і не даю хабарів» у лікувальних закладах Чернігова і області.

Молоді люди відвідали управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради. Його начальник Владислав Кухар підтримав акцію, сфотографувався з відповідною табличною та антикорупціонерами.

Він дозволив закріпити наліпки про неприйняття хабарництва та телефони, за якими можна повідомити про факти корупції в приміщенні управління.

Головний лікар Чернігівської обласної лікарні Андрій Жиденко підтримай акцію і сфотографувався з табличкою «Не даю і не беру хабарів!». Він також розповів про наслідки візиту до Італії.
Головний лікар повідомив, що в лікарню уже в травні прибуде велика партія медичного обладнання.

Активісти «Антикорупційного Руху» відвідали Чернігівську міську лікарню № 2. Головний лікар Володимир Фаль надав можливість оглянути унікальне обладнання та ознайомитися з досягненнями лікарні.

Керівництво медичного закладу розповіло учасникам акції про нинішнє фінансування лікарні, благодійні внески та негативне ставлення до хабарів і не заперечувало можливості подяки лікарям і персоналу після лікування.
Повна бесіда у лікарні була записана в режимі прямого ефіру і знаходиться за посиланням в мережі YouTube.

У Чернігівському міському пологовому будинку головний лікар Василь Гусак підтримав акцію, сфотографувався з її учасниками та не заперечував проти розміщення наліпок «Не даю і не беру хабарів!» та «Повідомити про корупцію за телефонами».

Керівник «Антикорупційного Руху Валентина Наливайченка» в Чернігівській області Оксана Голубова зазначила, що акція проводилася аби привернуть увагу до однієї з проблем суспільства. Адже хабарництво і корупція викликає обурення населення, як в соціальних опитуваннях, так і в соціальних мережах.

За матеріалами акції в медичних закладах виготовлено кілька відеосюжетів.
Прес-служба «Антикорупційного Руху Валентина Наливайченка» в Чернігівській області.



Теги:Корупція, хабарі, Фаль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar