реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Голова Чернігівської ОДА покритикував редактора "Сіверщини"

В рамках телепрограми «Студія «Діалог» голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко дав інтерв’ю представникам обласних засобів масової інформації -- редакторам газет "Деснянська правда" і "Сіверщина" Леоніду Ісаченку та Василю Чепурному, керівникам телерадіоагенці "Сівер-центр" Анатолію Тютюннику та Олегу Шолоху.

На запитання редактора "Сіверщини" про безробіття у депресивній області, якою є Чернігівщина ще з дочорнобильських часів, Володимир Хоменко відповів: "У самому питанні уже "грусть и тоска" -- треба більше позитиву. Зрештою, в області нарешті почалися добрі зміни: у нас стале зростання народжуваності. Кожного року на світ з'вляється більше 10 тисяч малюків. В той же час знизилася смертність. І менеш стало розлучень сімей -- зв'язок між народжуваністю, смертністю та розлученнями ніхто не досліджував, а він існує. В той же час одна з причин розлучень -- відсутність роботи, заробітку. І тут влада повинна спрацювати як в облаштуванні сільського життя (дороги, лікарні тощо), так і у створенні робочих міст по переробці. В тому числі лісової продукції -- не забуваймо, що в лісових районах Чернігівщини це може бути чи не єдиним видом заробітку".



Теги:Сіверщина, Володимир Хоменко, Василь Чепурний, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
"Голова Чернігівської ОДА покритикував редактора "Сіверщини" - для нас простых - всё равно не понятно, а кто же из ваш хороший, кому верить?
avatar
2
Василий Чепурной - Вы поймите меня правильно - я хотел услышать от Вас Ваше мнение - как жить нам дальше? кому верить? И не услышал ответа!... Поймите меня правильно - я спрашивал не для себя, а для людей. Пусть они задумаются.
avatar
3
Я вже відповідав: з анонімами практично не спілкуюсь. Зрештою, я не пророк і не лідер нації, щоб давати рецепти як жити далі...
avatar