реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Голова Чернігівської облради очолить штаб "УКРОПу"

Голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв очолить список та виборчий штаб політичної партії «УКРОП» на виборах до Чернігівської обласної ради.

Про це 20 серпня, під час прес-конференції, повідомив голова обласної організації політичної партії «УКРОП» Роман Семешко, повідомляє сайт ПіК.

«Політична рада політичного об’єднання «УКРОП» звернулася з проханням до діючого голови обласної ради Миколи Вікторовича Звєрєва з проханням підтримати нас і стати керівником обласного виборчого штабу та очолити список партії. Ми вдячні, що Микола Вікторович ( Звєрєв – авт.) нас підтримав»,- повідомив Семешко.

За словами Миколи Звєрєва, він планує взяти відпустку лише на частину виборчої кампанії.

«Відповідно до Закону і невикористаної своєї відпустки. Частину часу я буду у відпустці і не буду суміщати свою посаду і роботу у команді по місцевим виборам»,- розповів Звєрєв.

Міську організацію партії «УКРОП», за словами Семешка, очолить волонтерка «Жіночої сотні Самооборони Черінгова» Оксана Рубан.

Нагадаємо, що Микола Звєрєв був кандидатом у народні депутати на минулих проміжних виборах по 205 округу, для чого вже брав відпустку. У своїй риториці Звєрєв критикував переважно провладного кандидата Сергія Березенка.



Теги:Сергій Березенко, Геннадій Корбан, Микола Звєрєв, вибори 2015 року, Чернігівська обласна рада, укроп


Читайте також



Коментарі (0)
avatar