реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Голосиста самонеміч

Мало що мене бісить так, як демагогія колишніх "Самопомочів" чи сьогоднішніх "Голосів".
Насправді, я мало їх розрізняю.

І, коли питають у голосистів - яка ж таки роль Вакарчука в сучасній політиці, то вони кажуть, що він виконав найвеличнішу місію: об'єднав саме отих, справжніх людей і політиків.

А я думаю, що його місія була - виконати роботу по підтриманню в стані гнилого болота й каналізації державницьких прагнень патріотичних галичан. Бо Садовий припинив соромитися й потяг за зелених вже відверто.
А об'єднав Славко їх саме можливістю кар'єр, можливістю отримати владу й закріпитися в політиці. З дуже різною метою. Бо жодних оригінальних ідей там не було. Ніколи.

Ми слухали інтерв'ю, займаючись фізкультурою, і Наталка каже: -Я зрозуміла - що мені це нагадує. Це ж - дуже юний парторг...

Я погодився, хоча, перед тим, кілька разів називав його то лєщом, то найємом, то шабуніним.

Знову почув про Порошенка ту ж саму пісню, що от у нього, мовляв, були всі карти вруках, а він от якось не реформував, а тепер сам і заплатив.

Я гнув мати в екран і кричав, що ви, навіть, сміття вивезти не могли, але ж ви й курували, якраз всі реформи, під вашим же наглядом, за вашими експертними висновками, з вашою участю все відбувалося. Зрештою, ви ж обрали ту раду, де треба було виторговувати й витискати всі ці рішення, не маючи більшості...

Журналіст все допитувався з тупим виразом на дубовому лобі: -А чого ж... чому так сталося?

Мене знову рвало і знову я в екран кричав, що це ви, дебіли й професійні зрадойоби хотіли змін, бо ви втомились, і мололи про "хуже нє будєт". Бездержавні, пихаті нитіки. Які, навіть, на війну пішли б, але так, щоб "бєз обязатєльств".

У цих тупих людей, чудово вживається теза про те, що зараз ми повертаємось у 2013 рік з їх вчорашніми гаслами, що "Порошенко=Янукович". То чому в тринадцятий? Кажіть же, що "повертаємось в часи диктатора Порошенка". Ви ж так п'ять років вважали. Зі стерненками, включно.

А, коли в голосиста запитали про ідентичність, візію, країну, він дуже впевнено випалив трохи переінакшене "армія-мова-віра"...
Дрібні люди в дрібні часи.

Олександр СОСНИЦЬИЙ



Теги:Самопоміч, порошенко, голос, Олександр Сосницький


Читайте також



Коментарі (0)
avatar