реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Гнилий Захід промовчав убивство Качинського

10 квітня буде 8 років, як вбили президента Польщі Леха Качинського. Вісім років поляки домагаються повернути їм рештки літака. На останній пресконференції Пуйло відповів на питання, коли повернуть літак полякам так:"А вам оно надо? Зачем вам лишние проблемы?" Кажучи простіше, воно навіть і не приховує, що Рашка літак ніколи не віддасть.

І у зв'язку із сказаним кгбістом, тут постає два простих питання: чи хтось чув грізні заяви і демарші протесту від екс - міністра Ващиковського з приводу цієї нечуваної за цинізмом заяви? Де звернення до МКС в Гаазі і РБ ООН? Де шквал публікацій в польській пресі і демонстрації із портретами убитих пасажирів перед рашівською амбасадою у Варшаві і по світі? - Нема.

Хтось із топових польських політиків навіть заявив, що якщо Україна буде вести себе "неправильно", то Польща перегляне свої стосунки з Масквою у сторону покращення. А безстрашні польські праві нацики і патріоти! Де вони?

І друге: а де грозний Захід, США, Британія, Німці? Де вірні друзі з Вишеградської четвірки? Адже знищили президента країни-члена НАТО? Кишка тонка? А якби завалили літак Меркель чи Макрона теж би мовчали в трапочку? - Боюсь, що так. Бо у них з Рашкою бізнес, великі гроші, а великі гроші не пахнуть навіть кров'ю. Он голандці ж торгують і панічно бояться результатів свого ж розслідування про "Боїнг".

Для мене відсутність адекватної реакції Західного світу на вбивство президента Качинського є грізним симптомом системної гнилості і боягузливості Європи, та й Америки теж. Маючи ще більш гнилу і безвідповідальну владу і інфантильне нерозвинуте суспільство - Україна стоїть на порозі великої небезпеки. Смерть Качинського спонукає задуматись і діяти якщо не шоколадних злодіїв, то принаймні тих хто може думати і не боїться діяти. Бо ніхто за нами не обстане і помагати нам не буде. Хіба це досі не зрозуміло?

Євген ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ



Теги:фсб, КАЧИНСЬКИЙ, Ващиковський, Євген Жеребецький, Україна - Польща


Читайте також



Коментарі (0)
avatar