реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Гляньте на обличчя свободи! Впізнайте себе!

10.12.2014 - 14:00 Відкриття виставки Ігоря Гайдая "Обличчя свободи. Майдан", Чернігівський обласний художній музей ім. Григорія Галагана

Громадська організація МАRТ та Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA запрошують пригадати місяці доленосних змін і тих, хто їх втілив.

Лише не хвильку відірвавшись від буденних революційних справ, герої Майдану постають перед камерою Ігоря Гайдая. У їхніх очах нема ні страху, ні докору, ні сумніву. Тільки віра. Віра у перемогу.

Виставка уже встигла побувати і за кордоном – у Лондоні, Берліні, Нью-Йорку. Зокрема, у Берліні частину фотографій залучили до постійної експозиції музею Берлінської стіни.

Вхід вільний та безкоштовний.

10.12.2014 - 15:00
Прем'єра фільму "Євромайдан. Чорновий монтаж", Чернігівський обласний художній музей ім. Григорія Галагана

Три місяці революції. Від обуреного протесту до народного єднання. Від каструль на голові до кийків і бронежилетів. Від ейфорії перемоги до оплакування загиблих Небесної сотні.
Революція як вибух пробудженої гідності, як ейфорія свободи, як біль усвідомлення ціни, як народження новітньої історії України. У цьому році ми вирішили відмовитися від фільму-відкриття, адже вся наша увага прикута до змін, що сьогодні відбуваються в державі. Ми звернулися до режисерів, що знімали український протест, і попросили надати нам їхні найкращі кадри. Епізоди майбутніх фільмів про Євромайдан склалися у калейдоскоп революції, що не потребує коментарів. Ми пропонуємо до вашої уваги хроніку Українського протесту. Проживіть з нами ці три місяці боротьби, відчуйте і побачте революцію нашими очима.

Вхід вільний та безкоштовний.

11.12.2014 – 11:00

Майстер-клас Ігоря Гайдая "Авторські проекти" для фотографів, Чернігівський обласний художній музей ім. Григорія Галагана

Запрошуємо професійних фотографів та фото-любителів на майстер-клас зі створення та "просування" власних фотопроектів. Де та як знайти спонсорів? Як організувати власну виставку за кордоном? Та багато іншого.

Вхід вільний та безкоштовний.

12.12.2014 – 12:30
Майстер-клас: Як протистояти «зомбоящику» та не стати «ватніком», Чернігівський обласний художній музей ім. Григорія Галагана

або "Засоби аудіовізуальних видів мистецтв, що впливають на свідомість і підсвідомість людини (засоби теле- та кіно-пропаганди та методи протидії їм)"

Вперше в Чернігові! Майстер-клас від історика кіномистецтва, археолога кіно, кандидата мистецтвознавства, наукового консультанта Британської Королівської Академії Наук, професора Единбурзького університету Сергія Гавриленка.

В рамках ХІ Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays.UA у Чернігівській області.

Вхід вільний та безкоштовний



Теги:художній музей, документальне кіно, Майдан, свобода, виставки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar