реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Глава мусульман Росії закликав молитися за Путіна і армію окупантів

Верховний муфтій Росії закликав мусульман молитися за путіна і війська рф, які воюють проти України.

Не тільки московський православний лжепатріарх кіріл (гундяєв) є підпорою для кровавого диктатора путіна, але і мусульманські лідери у рф не пасуть задніх в пособництві світовому злочинцю.

Глава Центрального духовного управління мусульман росії Талгат Таджуддін під час святкового богослужіння на честь Рамазан-байрама закликав російських мусульман підтримати росіян, які воюють проти українців в Україні. Також він публічно закликав молитись за здоров’я путіна, передає 2 травня «Интерфакс-Религия».

«Молимо Вседержителя про добро, здоров’я, про твердість духу і волі, про послання Його благословенної допомоги всім керівникам нашої країни (Росії – ред.). Висловлюємо щиру подяку за їхню згуртованість, єдність рішень та дій у цей історичний, переломний період будівництва нової багатополярної ери в історії всього людства», – сказав верховний муфтій у своїй проповіді.

За словами муфтія, російські війська в Україні «захищають Росію» і тому молитви російських мусульман сьогодні з ними.

Крім цього Таджуддін каже, що російські війська захищають населення із «Л/ДНР» — терористичних організацій створених ФСБ РФ у 2014 році.

Також лідер мусульман РФ, підіграючи російській пропаганді та кровавому режиму путіна, підтримав «демілітаризацію та усунення загрози відродження нацизму» в Україні.

Також мусульмани в РФ підтримують культ путіна. Зокрема глава Духовного управління мусульман Росії Равіль Гайнутдін того ж дня закликав гуртуватись навколо владіміра путіна і бажати йому сили. Дії путлера мусульманами рф мають трактуватись не інакше як «веденням країни в майбутнє», а напад на миролюбиву Україну, як «захистом незалежності Росії».
Духовний фронт України



Теги:російсько - українська війна, мусульмани


Читайте також



Коментарі (0)
avatar