реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Гетманцев - агент Москви?

Данило Гетманцев: "Між патріотизмом і математикою ми маємо обирати математику"

"У новому розслідуванні "Грошей" колишні співробітники органів безпеки попереджають – Володимир Сівкович може використовувати колишні робочі контакти в Україні для розгортання мережі агентів.

"...Багато років помічником Сівковича, який нині обвинувачений у державній зраді, був Данило Гетманцев, нинішній народний депутат і керівник податкового комітету ВР, який фактично формує економічну політику держави. І Гетманцев був помічений у дуже неоднозначних ініціативах, які експерти навіть назвали "податковими диверсіями". А також – у поширенні кремлівських наративів. При чому, кар’єра Гетманцева "злетіла" настільки ж стрімко, як і його керівника".

"...Свого часу СБУ накрило цілу мережу російських "зливних бачків" - анонімних телеграм каналів. І Гетманцев увійшов у "антирейтинг" лідерів думок, які робили репости у власні канали. Щонайменше 16 разів поширив кремлівські наративи".

Mикола Маломуж не дивується, що в уряді є агенти, тому треба ретельно перевірити Гетьманцева та інших колег зрадника України Сівковича: "Це питання національної безпеки, наскільки ці люди шкодять державі".

Максим Козицький: "Я маю дуже багато фактів з біографії Данила Олександровича, які свідчать про його тісні зв’язки з людьми з російських спецслужб….левову частку свого життя він співпрацював зі зрадниками України".
На голову парламентського комітету і члена президентської фракції Слуга Народу Гетьманцева є чимало компромату. Ось деякі з фактів.

Він вважає, що Інститу національної пам'яті брав «участь у вшануванні пам'яті нацистів» і що факт служби в дивізії СС «Галичина» для нього є тавром для людини та свідченням того, що ця людина паплюжить саму ідею незалежності: «Мені б не хотілося, щоб ці гроші витрачалися на пам'ять есесівців».

Д.Гетьманцев назвав фашизмом захист української мови .

Разом з О.Дубінським, Є.Брагарем (пропонувач розрахунку собаками за «комуналку»), О.Качурою він хотів зупинити норму закону про обслуговування українською мовою

Тарас МАРУСИК



Теги:Тарас Марусик, команда ЗЕ, агенти Москви, Сівкович Гетманцев


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Скільки вже цю пусту інформацію можна розповсюджувати... Видно не виходить в когось домовитись про "спрощене" оподаткування, як при попередниках Гетманцева. Тому його вирішили "посунути" на когось більш лояльного?
avatar
2
Боже, де ви знаходите цих експертів? Один іншого краще - жодних фактів, зате очевидний маніпулятивний спосіб подачі інформації. Ваші автори, мабуть, із жовтої преси до вас прийшли?Прошу, залиште вже їх в спокої доживати віку на звалищі історії biggrin
avatar