реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Герою АТО відкрили меморіальну дошку за кілька кілометрів від Росії

До Слобідської ЗОШ І-ІІ ст. з’їхалося чимало почесних гостей – захисників України. З нагоди відзначення Дня захисника України та з метою вшанування пам’яті земляка Ігоря Медведя, який загинув під час бойових дій в ході проведення антитерористичної операції, на будинку місцевої школи відкрито меморіальну дошку на честь героя.

На відкриття завітали керівництво району, військові, учасники антитерористичної операції, односельці, учнівська молодь. Про це повідомила Новгород- Сіверська районна адміністрація.

Ігор Медведь загинув 5 червня 2016 року внаслідок мінометного обстрілу диверсійно-розвідувальною групою терористів спостережного пункту українських військ поблизу станції Майорськ (район м. Горлівка) Донецької області.

Меморіальну дошку на пам’ять героя відкрили Блистівський сільський голова Віталій Довбня та односелець, товариш загиблого, учасник антитерористичної операції Петро Блозін.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять бійця та поклали квіти до меморіальної дошки.

Дружина загиблого Анна Петрівна, звертаючись до присутніх зазначила, що постійно відчуває підтримку своїх земляків та членів громадської організації «Єдина родина», що об’єднала на Чернігівщині членів сімей загиблих військовослужбовців, та прочитала проникливі вірші на честь свого чоловіка.



Теги:Майорськ, Слобідка, герої АТО, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar