реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Генерал Катеринчук "зістрибнув" з соціалістичного поїзда

Тільки встиг засвітитися на посаді керівника обласних соціалістів і вже пішов з Соціалістичної партії колишній начальник чернігівської обласної міліції Іван Катеринчук.

Що ж налякало генерала, що він так раптово передумав? «Коли я давав згоду очолити чернігівське СПУ, Петро Устенко (нинішній голова соціалістів, що змінив Мороза на посту) запевняв, що буде лояльна до влади виборча кампанія. В парламенті будемо співпрацювати з партією влади... Але під час 18 з’їзду СПУ Устенко заявляє, що партія буде в жорсткій опозиції до влади… Я ніколи не розглядав себе опозиціонером, тому прийняв рішення скласти з себе повноваження в Соцпартії…» -- розповів він журналістам газети "Весть".

"Справді, нечуване соціалістичне віроломство! А як би ви те інакше назвали?! Пропонують бойовому генералові серйозну справу, а потім ставлять перед фактом – жорстка опозиція. Мало того, що опозиція, так ще й жорстка! Це те саме, ніби митися без мила і води. І якщо соціалісти до того звикли, так це не значить, що в те можна втягувати підступно людей непідготовлених і добродушних!" -- іронізує сайт "Хвиля Десни".

Хвацького генерала міліції геть добиває автор: "Більше того, пан Катеринчук не просто розірвав з соціалістами публічно й голосно взаємини, він навіть трішки перестрахувався, щоб не було зайвих «непоняток» і розмов. Він щиро зізнався – і це прозвучало справді чесно й переконливо -- що йому імпонує, і певно, що завжди імпонувала, політика Віктора Януковича, «який не гне спину ні перед Європою, ні Росією , а відстоює національні інтереси…»

Отакої! Обдурили генерала! А він же так старався. І тоді, коли клав юних хлопців обличчями на асфальт під Катерининською церквою, і тоді, коли захищав майно наметів ПСПУ Вітренко, що окупували були вхід до українського храму... А тут раптом -- в опозиції. Тож генерал і дав ходу назад.

Назар НЕСТОДОЛЯ



Теги:Катерининська церква, Катеринчук, соціалісти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar