реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Генерал Катеринчук: "Нікому не раджу воювати з кримськими татарами!"

Невідомі зі зброєю вночі захопили будівлі Верховної Ради Криму й Ради міністрів АРК у Сімферополі. Над обома адміністративними будівлями вже встановлені російські прапори.

Про це повідомив лідер меджлісу кримських татар Рефат Чубаров. За його даними, ці люди пронесли з собою багато зброї. Міліція їх поки не ідентифікувала. Можливо, що це група людей із Севастополя, передає журналіст із Криму.

Усім школам дана команда, щоб діти не виходили на заняття. Чубаров також закликав кримських татар не виходити на площу, наводити лад з озброєними людьми – справа держави: міліції й армії.

Через захоплення Верховної Ради й Ради міністрів Криму у Сімферополі по тривозі піднято війська внутрішніх військ і весь склад міліції.

Генерал- майор міліції у запасі, член Чернігівського обласного штабу національного спротиву Іван Катеринчук два роки працював у міліції Криму і в коментарі для "Сіверщини" сказав:" Кримські татари - мирні і дружелюбні люди. Але вони пережили жах депортації і нікому не дадуть порушити своїх законних прав. Татари однозначно виступають за цілісність України, яка прийняла їх після сталінського виселення. Не раджу нікому гратися з національними почуттями кримських татар - вони візьмуть зброю і ніколи не здадуться. Сепаратистам доведеться тікати в Чорне море".



Теги:обласний штаб спротиву, Сепаратизм, Іван Катеринчук, Україна - Росія, Крим


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Хрущев подарил,как мешок картошки,Путин решил передарить.Морские пехотинцы сша в киеве,российский флот в крыму,а потом румыния пойдет забирать свое.
Скоро Сталина вспомните и не раз.Собрал несобираемое,только он и мог это образоване контролировать.
avatar
2
Іди до Сталіна, х///
avatar