реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Геббельс помер би від заздрощів!

Думаю, зараз усі агенти ФСБ в Україні, і всі вільні співробітники в Росії, і всі курсанти шпигунських спеціальностей по всій «матушке» цілодобово працюють в українських соцмережах, «формируя общественное мнение» за Зеленського. Гебельс умер би вдруге від заздрощів!

Усі мислимі й немислимі способи маніпуляцій задіяні! Від простого: «Дура! Все голосуют за Зеленского!» Щоб саме дурні побоялися виглядати дурними і голосували, як треба маніпуляторам. Через заспокійливе: «Хуже не будет!» А приклади Сирії, Лівії, Венесуели свідчать, що ой як може бути гірше! До «дружніх» реплік (завжди українською, щоб більше довіряли) типу: «Скільки бувало, що спершу були проти, а потім хвалили начальника». Одразу видно, що людина ніколи не була в Україні й не знає, що в нас ніколи не хвалять начальника. "Порохоботи" не «хвалять начальника», а показують реальні досягнення, не заперечуючи недоліків. У зверненні харків’ян до Порошенка останнє речення: «Ми з вас не зліземо!» Не навколішки молять, як росіяни, а ледь не погрожують.

По совковому створюють «образ вождя». На «Обозревателе» сьогодні стаття друга дитинства з заголовком «Він просто переживає за Україну». Розраховано, що читачі поліняться прочитати, бо в статті розповідається, як Вова наполегливо репетирував, займався спортом… Невже з цього робити висновок, що він «переживає» саме за Україну, а не за власну перемогу? Каже, що ідеалом Вови був Хазанов. Не Кенеді, чи Черчіль, чи навіть Сталін. Невже з цього робити висновок, що він готував себе до ролі національного лідера? «Ему ничего не надо…» Та ну? А папа Вови вже вимагає підвищити зарплату! А Вова вкотре комизиться, ставить умови Порошенку тепер щодо сцени!
Учора вивели важку артилерію. Обіцяють кожному із статків Порошенка по 10000000 євро! Наявних у Порошенка активів, включно з нерухомістю, вистачить виплатити таку суму всього 50 людям. Думаю, серед цих 50-и будуть члени майбутнього уряду, але жодного з "ідейних" грабіжників і халявщиків, яких цим обманом спонукають голосувати за Зеленського!

Масованість атак наочно показує затяте бажання не втратити шанс, захопити Україну шляхом виборів. Мене дивує, що ніхто з українських посадовців чи громадських діячів не піднімає тривоги в світових ЗМІ, не відкривають кримінальних справ про втручання у вибори! Потім буде пізно

Галина ОПРИШКО



Теги:Галина Опришко, фсб, зелєботи, виборчі маніпуляції, другий тур


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Порохобот отрыжко негодуэ. Когда бы уже, бляди шоколадные, повыздыхаете. Дайте же, твари бандэровсие, Украине вздохнуть без вас свободно. Смерть бандэрам!!!!!
avatar