реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Газета "Сіверщина" виконала свої завдання. Слава героям!

Народна газета "Сіверщина" задумувалася у 1992 році рухівцями та просвітянами як засіб ствердження державності незалежної України, протидії реваншу комуністів і розбудови основ демократії в країні в умовах панування старої комуністичної номенклатури в усіх сферах України.

Ці завдання практично виконані на 90%.

Судіть самі.

1. Незалежність України тепер відкрито не ставлять під сумнів навіть затяті сталіністи.

2. На виборах 2002 року до парламенту КПУшники Симоненка були подолані "Нашою Україною", як в області, так і в Україні в цілому.

3. Після "помаранчевої" революції 2004 року Україна нарешті вступила на терністий шлях демократичного розвитку і взяла курс на Європу, а редакція газети "Сіверщина" на пошук міфічних "патріотичних інвесторів."

Це засвідчили вибори не тільки 2006, 2007, 2010 років, але й нещодавні революційні зрушення завдяки Майдану, які відсторонили від влади режим Януковича-Азарова.

Не маючи високих патріотичних завдань, що примушують людей стояти на смерть за свої ідеали, незалежна газета не мала жодних шансів вистоїти під натиском бізнесово-олігархічної навали, в умовах відсутності чесної конкуренції з комунальними ЗМІ і зачисток інформаційного простору перед президентськими перегонами.

На жаль, "зачистка" чернігівського медіапростору від народної просвітянської газети "Сіверщина" відбулася руками тих, хто на словах палко і щиро піклується за нашу неньку Україну.

Але Бог їм суддя!

Вважаю, що НАША чернігівська народна газета "Сіверщина" вже навічно увійшла в історію України як зразок успішного об'єднання української громади для захисту своїх прав і інтересів, як це сталося з громадсько-політичною організацією Народним Рухом, який очолив в кінці 80-х - на початку 90-х років минулого століття боротьбу українців з тоталітарним режимом і за незалежність України.

Слава Героям!
Слава Україні!

Сергій Соломаха





Коментарі (1)
avatar
1
Почему в Прилуках уже 3-4 недели не выходит газета, уже идет подписка на 2 полугодие и приходится отказаться, т.к. не приходит. На почте сказали - нет газеты, не получают
avatar