реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Футболу підкоряються серця

Минулих вихідних на Коропщині (Чернігівська область) вже вшосте пройшли міжобласні змагання з міні-футболу за Кубок Єдності. Організатором ветеранського турніру 35+ став палкий прихильник спорту, відомий меценат, депутат обласної ради Володимир Селянський.

Понорниці, де проходили змагання, не звикати до подібних дійств – тут створені всі умови для сучасного прийому спортсменів. До їхніх послуг – басейн, душові кабіни, та й голодними їх ніхто не відпустить…

Цього разу турнір зібрав п’ять команд: окрім місцевих футболістів з смт Понорниці, приїхали спортсмени з Коропа, Семенівки, села Хлоп’яники (Сосницький район) та Кролевця (Сумська область). Загалом – близько п’ятдесяти учасників були готові поборотися за Кубок Єдності й довести собі та глядачам, що наснаги та пороху у порохівницях козаків достатньо.

Було зіграно десяток матчів. Турнір проходив жваво й викликав чимало емоцій. Лунали оплески та жарти. Кращим воротарем змагань показав себе воротар з Семенівки (йому була вручена спеціальна відзнака). Неабиякої поваги гідний найстарший учасник турніру – 73-річний Віктор Олександрович Марченко (м.Кролевець). За браком запасних гравців, він активно й енергійно відбігав без заміни чотири гри і був визнаний кращим гравцем Кубка Єдності. Йому була також вручена спеціальна відзнака.

В результаті запеклої боротьби першість була віддана команді гостей з Семенівки – їм, окрім медалей, дістався головний кубок турніру. На другому місці – футболісти Коропа, яким були вручені медалі. Третій результат – у місцевої команди Понорниці, а її учасники також нагороджені медалями. Варто додати, що всі команди отримали ще й по упаковці чудового екологічного соку від відомого фермерського господарства «Золотий пармен» (керівник М.Мисник).

Інеса ФТОМОВА, журналіст
Чернігівська область

На фото з архіву В.Селянського: учасники турніру



Теги:Понорниця, Футбол, Інеса Фтомова, Володимир Селянський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar