реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Фокін плюнув на могили українських воїнів

«Європейська Солідарність» звертається до СБУ і ДБР з вимогою негайно відкрити кримінальне провадження за фактом державної зради, ст.110-111 КК України щодо В. Фокіна, який відверто працює на країну- агресора, а не мирне врегулювання.

З подивом читаю заяви слуг, що , мовляв, бздури Фокіна- це його особисті бздури, а не офіційна позиція влади. Це неправда. В ТКГ немає особистих бздур , переговорники перед кожним засіданням ТКГ отримують директиви. Під підпис. Від МЗС. Принаймні, так було в попередні роки, коли в переговорну групу входили не клоуни. А МЗС супроводжувала процес, в не грала в страуса. До речі, де заяви МЗС по Фокіну? Як тепер нашим дипломатам в ООН, РЄ, на всіх майданчиках доводити факт російської присутності,‚якщо офіційні переговорники її не помічають? Немає і реакції самого Зеленського, отже, це і його позиція.

Є реакція Авакова. Але заяви в фб- це доля опозиції. Силові і спеціальні стуктури, якщо вони ще існують в країні, мають негайно порушити кримінальну справу за статтею 111 КК. Це державна зрада. Плювати на могили тисяч наших загиблих від рук російських окупантів воїнів - це зрада.

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:російсько - українська війна, агенти Москви, донбас, Ірина Геращенко, Вітольд Фокін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar